RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Spenser - 07. Veljača, 2007., 12:40On topic: Ni jedan on tih cro underground bendova nevalja jer:a) pokusavaju biti kul i alternativni a zapravo su jadni i neznaju sviratb) imaju blesava imena kao Debeli Precjednik što privlači debile koji misle da su kul ako slušaju neki bend s tako alternativnim i buntovničkim imenomc) Fanbase im se osim ovih gore uglavnom svodi na emo curke koje su kul i alternativne i to zele podijelit s nama preko myspacea ili bloga kao npr. ova curkaO jebote, pa šta ti slušaš??
On topic: Ni jedan on tih cro underground bendova nevalja jer:a) pokusavaju biti kul i alternativni a zapravo su jadni i neznaju sviratb) imaju blesava imena kao Debeli Precjednik što privlači debile koji misle da su kul ako slušaju neki bend s tako alternativnim i buntovničkim imenomc) Fanbase im se osim ovih gore uglavnom svodi na emo curke koje su kul i alternativne i to zele podijelit s nama preko myspacea ili bloga kao npr. ova curka
Virtuoza...Danas vidio negod geeka, debeo ko svinja, laptop u torbici prekoramena, naočale...i majica od toola..baš sam se ljepo nasmijo...Ste skužili ovo .,. Kurčić
Satrianija.
Citat: Zapi - 22. Travanj, 2007., 19:41Virtuoza...Danas vidio negod geeka, debeo ko svinja, laptop u torbici prekoramena, naočale...i majica od toola..baš sam se ljepo nasmijo...Ste skužili ovo .,. Kurčićšta fali toolu? osim povećeg broja idiota koji ih slušaju
Citat: T.N.T. - 10. Veljača, 2007., 13:55Grzi kaže: "Mi potrošimo 15 minuta na snimanje pjesme i time si priuštimo sate i sate smijanja budalama koje pljuju po nama..."gg Ja ih ni ne poslušam, al im se svejedno smijem kako su glupi. Cijelih 15 minuta. Jej.VGG
Grzi kaže: "Mi potrošimo 15 minuta na snimanje pjesme i time si priuštimo sate i sate smijanja budalama koje pljuju po nama..."gg