Sport, Iron GalaxyDatum izlaska: 11.07.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
AC/DC lyrics? :tired:
Citat: Jerry - 15. Kolovoz, 2006., 21:10Why, Die Walk DownA whole race Genocide,A whole race Genocide,Taken away all of our pride,Revolution, the only solution,Taken away, Watch Them all fall down.Revolution, the only solution,We've taken all your xxxx, now it's time for restitution.The armed response of an entire nation,Recognition, Restoration, Reparation,Recognition, Restoration, Reparation,Watch them all fall down.The armed response of an entire nation,Revolution, the only solution,SOAD... jebemu... nemogu se sjetit imena
Why, Die Walk DownA whole race Genocide,A whole race Genocide,Taken away all of our pride,Revolution, the only solution,Taken away, Watch Them all fall down.Revolution, the only solution,We've taken all your xxxx, now it's time for restitution.The armed response of an entire nation,Recognition, Restoration, Reparation,Recognition, Restoration, Reparation,Watch them all fall down.The armed response of an entire nation,Revolution, the only solution,
neka talijanska partizanska :?ne znma kak se zove
Citat: KingMortal - 30. Kolovoz, 2006., 09:12neka talijanska partizanska :?ne znma kak se zovemr lyrics :dancing:
Una mattina mi son svegliataBella Ciao, Bella Ciao, Bella Ciao Ciao CiaoUna mattina mi son svegliataEd ho trovato l'invasor O Partegiano, portami viaBella Ciao, Bella Ciao, Bella Ciao Ciao CiaoO Partegiano, portami viaPerche mi sembra di morir
Jebate led, ja mogu iizguglat text od nekog japansko indijskog megahita pa ti onda pogađaj :tired: