RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ja idem, iako sam srbin.
Bio na Di Meolu, usput uzeo i Friday Night in San Francisco CD i dobio autogram
Citat: Pičkica - 11. Studeni, 2008., 15:02 Ja idem, iako sam srbin.
ZGMF Booking & Promotion s ponosom predstavlja istinski metal spektakl, po prvi puta u Hrvatskoj, velicanstveni:ICED EARTHwww.icedearth.comhttp://www.myspace.com/icedearthi heavy metal legende:SAXONwww.saxon747.com+ local support:INCITERwww.myspace.com/inciterbandOvaj koncertni spektakl odrzat ce se u subotu 21. veljace 2009. godine u zagrebackom klubu Boogaloo, Vukovarska 68, Zagreb. Detalje o cijeni karte i pretprodaji objavit cemo uskoro.ICED EARTH dolaze po prvi puta u Hrvatsku i to s originalnim pjevacem M. Barlowom gdje ce predstaviti sve svoje hitove iz cijelokupne karijere. Uz legende heavy metala Saxon kao drugi bend veceri, te dan odrzavanja subotu, moze se reci da su krcat klub i vrhunska zabava zagarantirani.ISUSATI! :ave :ave :ave :ave :ave :ave :ave :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm
Citat: osiru$ZGMF Booking & Promotion s ponosom predstavlja istinski metal spektakl, po prvi puta u Hrvatskoj, velicanstveni:ICED EARTHwww.icedearth.comhttp://www.myspace.com/icedearthi heavy metal legende:SAXONwww.saxon747.com+ local support:INCITERwww.myspace.com/inciterbandOvaj koncertni spektakl odrzat ce se u subotu 21. veljace 2009. godine u zagrebackom klubu Boogaloo, Vukovarska 68, Zagreb. Detalje o cijeni karte i pretprodaji objavit cemo uskoro.ICED EARTH dolaze po prvi puta u Hrvatsku i to s originalnim pjevacem M. Barlowom gdje ce predstaviti sve svoje hitove iz cijelokupne karijere. Uz legende heavy metala Saxon kao drugi bend veceri, te dan odrzavanja subotu, moze se reci da su krcat klub i vrhunska zabava zagarantirani.ISUSATI! :ave :ave :ave :ave :ave :ave :ave :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hmžizzz
Danas Ajs Nigrutin!!!