RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
pearl jam :dancing:
15.6. pet Rokaj Fest: Let3, Edo Maajka, Atomsko sklonište, Ramirez, Osmi putnik...Otok hrvatske mladeži (Jarun), Zagreb (50 Kn)16.6. sub Rokaj Fest: Majke, TBF, Elemental, Hard Time...Otok hrvatske mladeži (Jarun), Zagreb (50 Kn)17.6. ned Rokaj Fest: Partibrejkers, Vatra, Lord Bishop, Cota G4, Kopito...Otok hrvatske mladeži (Jarun), Zagreb (50 Kn)3 dana 99 kn.
Citat: Super_koza - 07. Lipanj, 2007., 21:07meh, boldano može, al ništa mi nije prenapeto.iščekujem inmusic festival, da vidim oće bit šta vrijednog.zasad štuke opake, al ne vrijede sami 200 kn. :dancing:ramirez je najlošiji bend u hrvatskoj. fakat su šrkbavi tipovi. i poznam bubnjara. i nije kul tip uopće. a mi upali na štuke besplatno u aquarius. tj bolje je reći "provukli"
meh, boldano može, al ništa mi nije prenapeto.iščekujem inmusic festival, da vidim oće bit šta vrijednog.zasad štuke opake, al ne vrijede sami 200 kn. :dancing:
15.6. pet Rokaj Fest: Let3, Edo Maajka, Atomsko sklonište, Ramirez, Osmi putnik...Otok hrvatske mladeži (Jarun), Zagreb (50 Kn)16.6. sub Rokaj Fest: Majke, TBF, Elemental, Hard Time...Otok hrvatske mladeži (Jarun), Zagreb (50 Kn)17.6. ned Rokaj Fest: Partibrejkers, Vatra, Lord Bishop, Cota G4, Kopito...Otok hrvatske mladeži (Jarun), Zagreb (50 Kn)