@Ixy; zaš ak je tako mega mega popularna nema koncert na hipodromu? Il maksimiru? Zaš ne rasproda dva maksimira?
Forsaš tržište i potražnju, zato pitam.
Dobro. Super. Bravo.
Al kakve to mrtve isusove veze ima s ičim što sam ja rekao?

Za šta je to argument i koju moju tvrdnju pobija? Niđe veze.
Dovoljno je popularna da proda 10000 karata od 500 kn vrlo vjerojatno. Ako uspije, očito je to realna tržišna cijena. Jer je uspjela rasprodat. Jej. Razmemo se?
Nisam rekao da je beskonačno popularna, najpopularnija ikad od ičega i da bi napunila bilo šta s bilo kakvom cijenom. Pa onda ne znam čemu ovo tvoje pitanje.
Zato, imo, ovi gore vrijede više od nje. Jer su tu već 20 godina i ne žive samo na staroj slavi kao slični bendovi iz 80-ih koji rade koncerte po siromašnim zemljama radi izvlačenja novaca od nostalgične ekipe. Ono, takvi bendovi su danas ne bitni..al i dalje imaju svoju publiku, fkors.
Viš, tri najbitnija slova. IMO. O tome se ovdje i radi. Sve to o čemu pričate (ti, sheva i ostali) je vaše osobno mišljenje. Po tisućiti put to govorim. Al ti jedini priznaješ da je to tvoje mišljenje. Tak se mogu složit.
Al ak tvrdiš da objektivno vrijede više, ne slažem se.
Tojeto od mene. U pecto postova ovdje sam valjda napisao sve što sam htio. A i ak nisam, zaboli me.