RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Sonic_Moronic - 20. Svibanj, 2009., 08:12Citat: Zapi - 19. Svibanj, 2009., 19:12ok, tip ima skila..možda, neznam..al kog boli kurac, ne zvuči dobro..isto ko ovi iz alata i kazališta snova..ok, imaju skila..al je loše i neslušljivo..E. Otiđi na gugl i upiši "subjektivnost". Molim te. Koji je tebi kurac? Prestani retardirano replayat na moje postove..ikad više..
Citat: Zapi - 19. Svibanj, 2009., 19:12ok, tip ima skila..možda, neznam..al kog boli kurac, ne zvuči dobro..isto ko ovi iz alata i kazališta snova..ok, imaju skila..al je loše i neslušljivo..E. Otiđi na gugl i upiši "subjektivnost". Molim te.
ok, tip ima skila..možda, neznam..al kog boli kurac, ne zvuči dobro..isto ko ovi iz alata i kazališta snova..ok, imaju skila..al je loše i neslušljivo..
slušam Bloodbath i supać su mi, mada nisam inače fan čistog death metala.. jer, eto, inače saka. Ali ovo valja. Za one koji vole death metal. \/
Hmmm...Baš i ne slušam metal, ali neke stvari od Nightwish-a su mi bile preodlične dok sam bio u fazi.I od Metallice mi rula Fade to Black, ali samo onaj melodični dio; ne volim kad krene urlanje.