Power metal po defaultu saka, black mi je bolji od powera(makar ni black ne slušam previše).
Kakve veze imaju power i black, osim što oboje često imaju poprilične količine smiješnosti u sebi? :\
Što se tiče CCa,
ovdje pročitaj ukratko sve što te zanima o njima.
Pregledno je i sve, tako da ne brineš oko pilanja s puno teksta ukoliko te ne zanima.
Nikad ih nisam slušao iz jednostavna razloga što smatram da nešto sa tako tulavim imenom ne može biti odveć kvalitetno.
Al pošto me zanimalo nešto žestoko, sluša se Nile, koji je, onak, najkul bend na planeti.
jedna kul pjesmicaSlično tomu,
Behemoth koji od kojeg su za preporučiti svi albumi od Satanice ( za death, ovi prije su black ). I svaki je drugačije tematike, al kvalitetan i prepoznatljiv.
Oba su kultni bendovi, al pošto pitaš za Cannibal Corpse, ne znam koliko znanja imaš o tome pa eto.
Općenito mi čisti death metal ne valja, mada mi je recimo najdraži žanr melodeath, a najslušaniji technical death u zadnje vrijeme.. čudno malo, al ae.

Btw, Zapi vokal Aborteda je čudestan zapravo, što sve može izvući sa njim.
Da, ima nešto epsko u onima, ali ni približno onoliko koliko ima u poweru, a i odslušaj drugih par pisama od Kadenzze, to je japanac koji zna što radi

I da, slažem se, epsko = fail, ako se ne napravi na dobar način.
Kao recimo, ovo ->
http://www.youtube.com/watch?v=LFZ1Llkic9Y