RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Domestos - 29. Listopad, 2006., 01:17Morbid Jesterso ovom mi ozren pricao :lol:a jeste nasli ime za bend, jao:ave:
Morbid Jesters
vec vidim tko ce vam bit sponzor benda Imam u glavi vec velik naslov u novinama:MORBID JESTERS I DOMESTOS VAM PREDSTAVLJAJU PRVI HIT NOVO OSNOVANOG BENDA... :dancing:
Citat: KingMortal - 30. Listopad, 2006., 12:10Citat: Domestos - 29. Listopad, 2006., 01:17Morbid Jesterso ovom mi ozren pricao :lol:a jeste nasli ime za bend, jao:ave:A cuj, sad samo treba naci bend. :lol:Ali ime nas cini jakima. Mi imamo jos vremena jer budemo slavni preko noci (doslovno) tak da nebudemo gubili vrijeme na vjezbe i sviranje u rupama. :rockout3:
Mi smo ostavili traga na konjščanskoj mladeži, pamtit će nas zauvijek :rockout3:
Jel ko gledo grupu mayhem? :shock: lik se reze na pozornici :dancing:
Citat: Patoloski Lazljivac Pijanac - 01. Studeni, 2006., 16:01Jel ko gledo grupu mayhem? :shock: lik se reze na pozornici :dancing:Da, luzeri teski. Mjuza im je katastrofa. Bivsi pjevac im se ubio sa sacmaricom. 2 godine kasnije njihov bivsi bassist (tadasnji pjevac Burzuma) nozem je ubio njihovog novog gitaristu. Kasnije su za cover jednog albuma uzeli sliku lesa svojeg bivseg pjevaca (ovoga koji se puskom ubio). Necu sada sliku tu postat, ali ima je na netu za naci bez problema.Aha Dinek. Kaj velis na ovo? :naughty:
Citat: Domestos - 01. Studeni, 2006., 16:04Citat: Patoloski Lazljivac Pijanac - 01. Studeni, 2006., 16:01Jel ko gledo grupu mayhem? :shock: lik se reze na pozornici :dancing:Da, luzeri teski. Mjuza im je katastrofa. Bivsi pjevac im se ubio sa sacmaricom. 2 godine kasnije njihov bivsi bassist (tadasnji pjevac Burzuma) nozem je ubio njihovog novog gitaristu. Kasnije su za cover jednog albuma uzeli sliku lesa svojeg bivseg pjevaca (ovoga koji se puskom ubio). Necu sada sliku tu postat, ali ima je na netu za naci bez problema.Aha Dinek. Kaj velis na ovo? :naughty:omg, ajmo učitbiografije svih likova na svijetu :dancing: :tired:
pa biografija mayhema nije baš kao ostalečitao sam da je pjevač mayhema od komadića lubanje ovoga što se ubio radio ogrlice i davao okolo "onima koji su dostojni", i od njegovog mozga napravio gulaš i dodao malo povrća i takomorbidno :?
domestos ne shvaća zajebanciju.... ili :?