RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Jebiga,oni koji neslusaju cob nemogu znati da mu je svirka bazirana na speed thrashu (one solaze i brzi teski riffovi),a na deathu je baziran glas...Svi fanovi bi se slozili samnom /slusam ih vec dugooooo/
Citat: Deadnight Warrior - 06. Prosinac, 2006., 20:50Jebiga,oni koji neslusaju cob nemogu znati da mu je svirka bazirana na speed thrashu (one solaze i brzi teski riffovi),a na deathu je baziran glas...Svi fanovi bi se slozili samnom /slusam ih vec dugooooo/nisu bazirani na speed thrashu.poslušaj si bend po imenu Sadus.http://cmar-net.org/forum/viewtopic.php?t=5933to uspoređivat sa bodomima je glupo.
a bože ivane pa nemoj sa djetetom od 13 godina o metalupobogu :-(
moj tata je jači od tvog :naughty:
ne saka. CoB je bio dobar prva 3-4 albuma. sad je CoB komedija. Alexi egoistični krelac otjerao onog drugog ritam gitaristu iz benda zbog gluposti.Death ne saka. Njihov album Sound Of Perseverence je jedan od najutjecajnijih death albuma. praktički ustanovili death žanr. I ne da je jedno 500 puta bolji od novih bodoma nego je jednostavno meni smiješno da možeš reć da mrziš death bend. Ako ti se već sviđa death metal onda ti je ovo ko da slušaš thrash a ne voliš Reign In Blood od Slayera ili nedajbože Mastera od Metallice.a kaj se tiče riffova na AYDY od Bodoma... ne da su loši nego je to tragično. Monotono, bez ikakvog pravog edga kakav su imali na prijašnjim albumima.poslušaj više od jednog benda pa onda sudi bendu poput Death-a.ja sam isto glup kad obraćam pozornost na ovakve stvari. :tired:
kaj mu argumentiraš, djete je od 13 godina, koda će shvatit išta što si mu rekao.kod njega je sve "moj tata je jači od tvojeg""tebi moćža ali kako ja nisam to je jer ja sam reko nemreš tako oni rulaju"