RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: ..::ParadoX::.. - 13. Lipanj, 2006., 18:02sorry stari, ali ja mislim da je navjvise muskosti u Metal coru....To ej muski glas, to nemozes imati pickast glas i kresitit....vjeruji mi....a trash je ok ajde....ali....nije to to !!!! Metal se po meni odnosi jedino na thrash i speed, sve iznad toga (black, death, doom...) su perverzije. S druge strane metalcore nije metal to jest po mojem mišljenju rađe slušaj hair bendove jer čim netko unosi svoje ljubavne osjećaje u pjesmu to više nije čisti metal.E da, metalcore nema solaža.
sorry stari, ali ja mislim da je navjvise muskosti u Metal coru....To ej muski glas, to nemozes imati pickast glas i kresitit....vjeruji mi....a trash je ok ajde....ali....nije to to !!!!
au stary, i u HC-u ima deranja.....a za mene nije metal ako se nederu :?mora se cuti ta muskost
Citat: ..::ParadoX::.. - 18. Lipanj, 2006., 18:41au stary, i u HC-u ima deranja.....a za mene nije metal ako se nederu :?mora se cuti ta muskostHC nije metal :tired: To je punk.Ne postoji HC metal.
Metal Core je nu metal...Slipknot, Korn, Mudvayne itd.
Metal Core je nu metal...Slipknot, Korn, Mudvayne itd.Takvi bendovi nemaju kvalitetnu muziku. Pa posežu za raznim marketinškim trikovima u stilu masaka, šminke preko cijele face i ostalih idiotarija.To nije metal.To je cirkus.I svi koji kažu da likovi iz Slipknota nose maske da ih "ne prepoznaju" seru sto na sat.Zašto?Zato što je to najobičniji marketinški trik na koji sve više i više ljudi nasjeda.Svinjarija.......
Citat: Mr.T - 19. Lipanj, 2006., 20:04Citat: ..::ParadoX::.. - 18. Lipanj, 2006., 18:41au stary, i u HC-u ima deranja.....a za mene nije metal ako se nederu :?mora se cuti ta muskostHC nije metal :tired: To je punk.Ne postoji HC metal.Ma kako nepostoji...?Postoj, postoj....da ti bendove nadem? :?
Jedini pravi metal je onaj koji je stvoren osamdesetih ovo ostalo su sve modificiranja pa su dobila pridjev "nu".
Citat: angry_soulNU je novi metal a i buducnost metala voljeli mi to ili ne :lol: :lol: :lol: decko, vrijeme nu-a je odavno proslo...metalcore je sad in.. :wink:
NU je novi metal a i buducnost metala voljeli mi to ili ne