RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
zadrugakaj god tko imakoje god pjesme.!!!!
trening za umiranje - hladno pivonon lajv verzija.nemojte me terat na lajmvajr, neam ga.
e frend bude sad uploadal cijeli album...pa ti posaljem link kad zavrsi...
/
Citat: Pilip - 09. Veljača, 2007., 22:54Citat: ito - 02. Veljača, 2007., 22:05ljudi trazim pjesmu koja se zove crazy a neznam ko ju pjeva pa jel mi mozete pomoc? @TNT i Babicu - ima jos i Crazy od Aerosmitha Ito, najdrazai frende, jel je bila dobra ona od TNT-a pjesma? Jer Crazy od Aeorsmitha je puno bolja od nje. aj aplodaj
Citat: ito - 02. Veljača, 2007., 22:05ljudi trazim pjesmu koja se zove crazy a neznam ko ju pjeva pa jel mi mozete pomoc? @TNT i Babicu - ima jos i Crazy od Aerosmitha Ito, najdrazai frende, jel je bila dobra ona od TNT-a pjesma? Jer Crazy od Aeorsmitha je puno bolja od nje.
ljudi trazim pjesmu koja se zove crazy a neznam ko ju pjeva pa jel mi mozete pomoc?
Citat: Super_koza - 10. Veljača, 2007., 03:01/http://rapidshare.com/files/15802348/Hladno_Pivo_-_Trening_Za_Umiranje.mp3.html nek ti andrej pošalje i dobro veče...
Citat: Guss - 10. Veljača, 2007., 00:29e frend bude sad uploadal cijeli album...pa ti posaljem link kad zavrsi... hvala puno!živo se nadam da je gore dok bil sem još tolike mlad
e da hladno pivo ona pjesma sa bitanga i princeza sve to ,je nama sveto........................... pliz