RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
znam šta nema TNTAlen Vitasović - Jenu noć
Treba mi jedna pjesma što se redovito pušta subotom vani u kul mjestima. Ona neka vesela dance techno stvar gdje neki ženski glas govori točno ovo "para ram pam pam..." Negdje u sredini pjesme nešto drugo počne govorit, nešto "Tell me la la lal... neznam "pa ako tko zna uopće kako se zove pjesma i ko je izvođač... ili još bolje ako tko ima to već da uploada bio bi zahvalan :winknkiss:
Citat: Ementaler - 26. Travanj, 2007., 09:13Treba mi jedna pjesma što se redovito pušta subotom vani u kul mjestima. Ona neka vesela dance techno stvar gdje neki ženski glas govori točno ovo "para ram pam pam..." Negdje u sredini pjesme nešto drugo počne govorit, nešto "Tell me la la lal... neznam "pa ako tko zna uopće kako se zove pjesma i ko je izvođač... ili još bolje ako tko ima to već da uploada bio bi zahvalan :winknkiss:edit:to ti je outwork - electro...evo za par min ti upl.edit2:http://www.sendspace.com/file/uhuykc
cekaj, sad ce to TNT potrazit na svom "Techno" disku.
znaš ima ti skuter sličnu pjesmual to nije ženski glas. jel znaš još išta o pjesmi. ono jel duga, kratka, remix, brža, sporija. BPM