HCL.HR

Što sada slušate?

• 34127 Odgovora
  • 2201162 Hitova
Odg: Što sada slušate
« Odgovori #26880 : 17. Prosinac, 2011., 13:43 »
da, rejđam nad muzikom, šta sad :hiha: i nije da hejtam bezveze, imo sam namjeru da mi se svidi šta je dobro, al ovo je katasrofa.

Što si očekiva kad muziku tražiš na pitchforku.

« Odgovori #26881 : 17. Prosinac, 2011., 13:45 »
Znam, ali devedeset posto muzike s te stranice je baš ono, smeće  :wildboy:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #26882 : 17. Prosinac, 2011., 13:50 »
e al stvarno. glazba se totalno homoseksualizirala. forsira se pederluk.

sve neke pederčuge na sceni. al ne samo kao gej muzika. mislim, i prije je bilo "gej" mjuze ako ćemo gledat da je nez sint pop gej al je glazba razvaljivala, a danas je baš šugavo pederska mainstream scena. i stvarno,,,,di su stari dani.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #26883 : 17. Prosinac, 2011., 14:05 »
a naravno da je bilo smeća. iako se neću složit da su madona ili prince smeće. al tadašnja smeća su bila drukčija nego današnja. oću reć da je sve krenulo u meni glupom pravcu. neznam. jeniffer lopez ili lmfao. jebote. jel to muzika. to je samo šugavo stiskanje botuna i usiljeno plesanje. ono je bar imalo neki smisao.

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #26884 : 17. Prosinac, 2011., 14:09 »
Nije. Po čemu je pop pjesma iz 80ih imala više "SMISLA" od ovih danas? Okej, ima danas stvarno smeća, al opet bilo je i tad jer je 80ih začet GRINDCORE :hiha: Loše glazbe će uvijek bit, al bit će uvijek i preseravanja da je nekoć ista imala SMISAO ;)))))) UMJETNOST ;))))) 

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #26885 : 17. Prosinac, 2011., 14:11 »
E KUIŠ STARI NEMA VIŠE GLAZBE KAO U STAROJ GRČKOJ ;) TAD SU SVIRALI LIRE I HARFE KO LUĐACI, TO JE IMALO SMISLA ;)

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #26886 : 17. Prosinac, 2011., 14:15 »
Nije. Po čemu je pop pjesma iz 80ih imala više "SMISLA" od ovih danas? Okej, ima danas stvarno smeća, al opet bilo je i tad jer je 80ih začet GRINDCORE :hiha: Loše glazbe će uvijek bit, al bit će uvijek i preseravanja da je nekoć ista imala SMISAO ;)))))) UMJETNOST ;))))) 

po tome što je bila bolja. jednostavno. pop pjesma s veselom pjevnom melodijom. danas je pop pjesma pjesma bez toga,,,i pjesma u kojoj se samo zapovida tipa miči guzom pleeešiiii. ruke u zraak.
 :wildboy:
i koji grindcore. nikog nije briga za to. to nije mainstream. nije to tema.

« Odgovori #26887 : 17. Prosinac, 2011., 14:48 »
vanja i điz priznaju da je njihov metal smješan.

SMJEŠNA JE TVOJA FACA PRIJATELJU :hiha2: AMON AMARTH ONI SVIRALI ZA GAJBU PIVE ZA PUBLIKU NISU UOPĆE NIŠTA TRAŽILI I IMAJU PREJEBENE MELODIJE :hiha2:

U principu, ne slažem se s presvetim, a i ono, mislim da je karla samo uhvatilo MALODUŠJE šta se tiče muzike, proći će te to nadam se :3. Ima i danas krcato dobrih bendova i danas. Lady Gaga je primjer takve umjetnice, čak ako mi se i ne sviđa njeno djelo.
šta se tiče "homoseksualizacije" lol.. neistina. pop muzika je odraz trendova u društvu, baš kao što je i krcato bendova odraz na odraz pop muzike. Nije da se recikliraju stare stvari, mada ima i u tome neke istine, nego je to nekakvo obilježje postmoderne kojim se priziva ta nostalgija za nečim što se danas pretjerano idealizira.
Meni recimo Roling Stonesi su dosadni. Stairway to heven nikad nisam uspio poslušat do kraja. Smoke on the water bi ne znam, zapalio bi ljudima dredove.
Dok recimo Black Keysi mi rulaju, mada je u principu ista muzika. Nezz, ne slažem se s vama da je PRIJE BILO BOLJE durp :wildboy:

28-Zanarkand Ruins-FFX-2 OST

« Odgovori #26888 : 17. Prosinac, 2011., 14:53 »
zašto je to shvatljivo, nisam ubrao prika :( <3

Persona 4 - Signs of Love

POP
iz igrice, al je svejedno savršen.

« Odgovori #26889 : 17. Prosinac, 2011., 14:58 »
Daj Karlo jebote, bar ja uvijek govorim da me boli kurac šta netko sluša i da su to sve ionako ukusi.
Samo mi je smiješno baš ono što Smaug kaže.
Pitchfork nije nastao jučer niti si ti za isti jučer čuo. Niti si jučer saznao da ti se ne sviđa glazba koju oni forsaju.

Pa mi je smiješno da uletavaš s tim E JEBOTE ŠTA JE OVO ISSBGT forama.
Jedini koji tu forsa neku muzičku uzvišenost je presveti.
PRIJE JE BILO BOLJE. To je jednostavno tako.  ;)
To je fakt.  ;)
Matematički dokaz.  ;)

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #26890 : 17. Prosinac, 2011., 15:07 »
nije li bila ovakva diskusija već sedam puta  :hiha:

David Guetta - Where Them Girls At ft. Nicki Minaj, Flo Rida

učenje muzika.  :kava:

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #26891 : 17. Prosinac, 2011., 15:10 »
Fejsbuk bruji o

Lana Del Rey - Born to Die

Predviđam joj smrt kao i Adeli. :solidus:

« Odgovori #26892 : 17. Prosinac, 2011., 15:11 »
Lana rula. ;(
Mislim, Video Games, Blue Jeans i Born To Die.

Ostalo su ionako rendom demoi koji se ne broje.  :hiha:
Čekam album.  :hiha:

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
« Odgovori #26893 : 17. Prosinac, 2011., 15:17 »
Ali forsanje po fejsu će ju ubiti. Nije prošlo dva dana otkad je spot izašo i već sam ju dva milijuna puta vidila u news feedu. ZASIĆENJE.

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
« Odgovori #26894 : 17. Prosinac, 2011., 15:19 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9