RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: beaver hunter - 28. Rujan, 2006., 21:05Citat: Pilip - 28. Rujan, 2006., 21:02Saban Saulic-Rasiri ruke majko staraja sam mislio da mi se buraz zajebava kad mi je rekao da postoji pjevač tog imena :shock: :shock:i dalje pere evanescence :dancing:Ma daj.Htio sam onu sa lyricsima Rasiri ruke,ruke su ti snazne i dobim ovo :tired: :?:Mile Kitic-SampanjacAjd da malo slusam i ta sranja. :tired: :tired:
Citat: Pilip - 28. Rujan, 2006., 21:02Saban Saulic-Rasiri ruke majko staraja sam mislio da mi se buraz zajebava kad mi je rekao da postoji pjevač tog imena :shock: :shock:i dalje pere evanescence :dancing:
Saban Saulic-Rasiri ruke majko stara
Citat: Pilip - 28. Rujan, 2006., 21:07Citat: beaver hunter - 28. Rujan, 2006., 21:05Citat: Pilip - 28. Rujan, 2006., 21:02Saban Saulic-Rasiri ruke majko staraja sam mislio da mi se buraz zajebava kad mi je rekao da postoji pjevač tog imena :shock: :shock:i dalje pere evanescence :dancing:Ma daj.Htio sam onu sa lyricsima Rasiri ruke,ruke su ti snazne i dobim ovo :tired: :?:Mile Kitic-SampanjacAjd da malo slusam i ta sranja. :tired: :tired:daj gdje skidaš te stvari?volio bih to imati u svojoj kolekciji... :dancing:
Lana & Lewka- Prava LjubavAne, ne ownaju!!!11
Citat: T.N.T. - 28. Rujan, 2006., 21:08Citat: Pilip - 28. Rujan, 2006., 21:07Citat: beaver hunter - 28. Rujan, 2006., 21:05Citat: Pilip - 28. Rujan, 2006., 21:02Saban Saulic-Rasiri ruke majko staraja sam mislio da mi se buraz zajebava kad mi je rekao da postoji pjevač tog imena :shock: :shock:i dalje pere evanescence :dancing:Ma daj.Htio sam onu sa lyricsima Rasiri ruke,ruke su ti snazne i dobim ovo :tired: :?:Mile Kitic-SampanjacAjd da malo slusam i ta sranja. :tired: :tired:daj gdje skidaš te stvari?volio bih to imati u svojoj kolekciji... :dancing:LimeWire. :wink:I obavezno stavi jezik na Bosanski,sve kuzis. :dancing:Duksy,stvarno te volim.Dodi mi svaki dan na MSN zadovoljavat cu te.JOs uvjek ide Mile. :tired:
Jeff Beck - Cause We've Ended As Lovers