FPS, Remedy EntertainmentDatum izlaska: 17.06.2025.
akcijska avantura, Kojima ProductionsDatum izlaska: 26.06.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Zabranjeno Pušenje - Balada o Gigi BosnićuEvo slušam ju danas po tko zna koji put. Skoro svaka pjesma od ZP-a me ugodno iznenadi kad ju poslušam malo preciznije i analiziram riječi, svaka ima neku priču iz života, ma genijalno
Citat: black_out - 04. Studeni, 2006., 02:01Zabranjeno Pušenje - Balada o Gigi BosnićuEvo slušam ju danas po tko zna koji put. Skoro svaka pjesma od ZP-a me ugodno iznenadi kad ju poslušam malo preciznije i analiziram riječi, svaka ima neku priču iz života, ma genijalno Ni do koljena Ribljoj Čorbi! :rockout3:
Citat: T.N.T. - 03. Studeni, 2006., 20:09R Kelly - I Believe I Can Fly I believe I can flyI believe I can touch the skyI think about it every night and daySpread my wings and fly awayaneE nes mi je palo napamet za tu pjesmu... znas ono u prvom djelu matrixa kad neo ide prvi put skakat s zgrade na zgradu (kad ga morph uci) , e on se zaleti da skoci i samo se zacuje "I believe I can fly" :dancing:
R Kelly - I Believe I Can Fly I believe I can flyI believe I can touch the skyI think about it every night and daySpread my wings and fly awayane