Nisam ja nikakav glazbeni nostalgičar i naravno da danas ima dobre glazbe, nemjerljivo manje nego prije 20ak godina al je ima, i to jest činjenica. Mislim, nemožeš tvrdit da je neki rendom crnac koji PRIČA neke rendom brojalice uz brutalan bit, jer to znaju stvarno jebeno složit, ili neka rendom sisa koja brutalno pjeva ali je tematika koju prenosi planirana za nesigurne tinejđerice bolja glazba od većine drugog što se ne klasificira pod pop iliti mtv. NIJE. niti će ikad bit, ako gledaš sa aspekta kvalitete.
Link govori upravo ono što oću reć, a to je da je mtv svojom pojavom ubio kvalitetnu glazbu i nadmašio je jednostavnim i zatupljujućim realityjem. Ne pljujem ja po ničemu, svaka čast tim ljudima i ja im zadivim kolko su pronicljivi da su uspjeli to promovirat do te razine na kojoj je danas.
Jednostavno ljudi su masa podložna vanjskim utjecajima, i ako se nešto servira kao najkul najbolje must-have mase će to popušit, to ti je jedina činjenica u cjeloj prići, to je mtv u suštini. Pogledaj oko sebe.