Probao tko neku noviju eShop 3DS ekskluzivu? Tipa Hana Samurai Art of the Sword ili LIBERATION MAIDEN?
I btw, stigao je Pokedex 3D Pro i Pokemon Dream Radar.
Liberation maiden izgleda odlicno (podsjeca me na kid icarusa), ali ima samo 4 (slovima cetiri) nivoa!!
Nisam ju kupio, ali sam pogledao rivjue.
Evo ja nakon sta sam odigrao demo mutant muddsa sam odlucio kupit cijelu igru jer mi je super, i bacio se malo na istrazivanje po netu....
Dakle, posto sam ja kao i vecina nas i u nintendo club akauntu i na regijama na svojih konzola odabrao UK koji ima paprene cijene, isao sam provjerit dali se to moze bezbolno promjenit...MOZE!!
Dakle club nintendo nemorate dirat, nego samo u postavkama u 3ds-u za regiju odaberite njemacku, italiju ili nes slicno, i op cjene sve iste ko u funtama samo su u eurima (samo za eshop naslove, retail su po 40-45€), cak dobijete i sam diclaimer u eshopu da bez frke mozete kupit u drugoj regiji, cak vam ti naslovi ostaju kad vratite na staru regiju, jedino navodno ako ste stavali 10 funta na UK eshop, te love nece biti na talijanskom eshopu i obratno(neki na netu tvrde da je lova vidljiva bez obzira na mjenjanje regije), ja jos nisam probao jerbo nemam nista osim maestra ali budem pa javim ovdje.
Uglavnom, sigurno uzimam mutant mudds i mighty switch force.
Na UK eshopu je bio Virtue's last reward za 30 funti, sto je oko 280kn, sto je ful OK cjena, samo cu se ja strpit da dodje u ducane (u italiju dolazi tek u prvom mjesecu), ipak je veci gust imat kutiju i kartriđ nego samo download

@ementaler: ti imas vec lovu na 3ds-u sta ne? ajd prebaci regiju pa vidi jel ostaju soldi.
Jedini bed u prebacivanju regije je sta ce vam se promjenit jezik, ali samo u eshopu, igre i sve ostalo na 3ds-u ce ostat na onom jeziku na koji ste stavili.