Isuse postoji Pokemon TCG Online. Hvala, upravo si mi oduzeo sljedećih 100 dana života 
A sad ozbiljno, igrao dosta TCG na originalnom GameBoyu, pa pokušam da vidim sjećam li se ičega, ako budem mogao prijavim se. I da, trebao si staviti do kada su prijave?
Igra je užasno zarazna. Sa Pokemon.com accountom možeš igrati mini igre na njihovoj stranici i skupljati pokedolare koje možeš trošiti u igrici tako da kupuješ boostere i deckove. Možeš igrati ligu gdje također dobivaš pokedolare, nekad i više kad skupiš više bodova i svaki dan dobivaš free nešto kad se prijaviš. Bez problema si možeš već za mjesec dana igranja izgradit solidan deck i skupit odlične karte

Nije određeno do kad su jer se nije još javilo puno ljudi, imam oko 5-6 prijava što je premalo da bi se nešto organiziralo.

Kad se skupi još prijava onda ću odrediti neki datum kad završavaju prijave i počinje natjecanje. Htio sam da natjecanje završi prije izlaska Omega Ruby / Alpha Sapphire igara ali to je već za malo više od 20 dana pa teško da će se do onda skupit ljudi. Ma da nas je 15-20 može se organizirat već nešto.