HCL.HR

Što se trenutno igra na Wii-u?

• 181 Odgovora
  • 80229 Hitova
*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
Odg: Što se trenutno igra na Wii-u?
« Odgovori #75 : 29. Travanj, 2012., 14:55 »
Gradius ReBirth
Star Soldier R

I nezz, Ikaruga za GC.

Nema baš previše tih govana za Wii (bar kojih se ja mogu sjetiti), možda jedino nekih japanskih pizdarija.
Barem je takav slučaj na PC-u gdje tu scenu održavaju isključivo neki indie developeri.

Iako ne spadaju u isti žanr, Sin & Punishment bi ti se isto mogao svidjeti, ali to si najvjerojatnije već isprobao.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #76 : 29. Travanj, 2012., 15:01 »
krasno =)  :hug

*

disc0

• 3069
« Odgovori #77 : 29. Travanj, 2012., 16:21 »
Ako imas HC channel, onda ko prvo imas emulatoreza svezivo (nes, snes, sega gg, sms, sega md, gameboy, amiga, dosbox...), a imas i port tyriana koji je kik es.

EDIT: Uf al sam nepismen kad pisem s moba/tableta  :wildboy:
« Zadnja izmjena: 30. Travanj, 2012., 11:46 Disc0 »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #78 : 30. Travanj, 2012., 10:59 »
gradius rula. prvo sam ga hejtao jer je letjelica užasno spora na početku ali postoje power upovi za brzinu pa ajde, moglo je i bez toga

teško je, savršeno.

star soldier je smeće. tlo je krcato spremnicima i skladištima i ništa što leti se ne da upucati prije nego se te pizdarije na tlu raščiste. uz to, postoji neki besmisleni time limit. 3 ili 5 minuta??  :hiha: nisam ubrao poantu toga

@disco: imam, odigrao kažem te starije igre. na xbla i psn mi se čini da ima nekoliko ok naslova pa sam mislio da ima i na wiiju... al ae, gradius je jeben

inače stigao mi GC kontroler, hvala celeberiću. ni poštarinu mi nije dao da platim  :hug

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #79 : 30. Travanj, 2012., 16:51 »
Blast Works: Build, Fuse & Destroy
Ocean Commander

Nego, daj prekopaj malo i VC igre. Siguran sam da ćeš iskopati nešto što dosad nisi isprobao (Gley Lancer, Super Fantasy Zone, Last Resort).
Isto vrijedi i za emulatore, ako se potrudiš možeš naći svakakvih sranja.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #80 : 18. Kolovoz, 2012., 16:58 »
Zavrsio cave story koji je genijalan, metroidvania stil, wiiware.
I bacio se sad na force unleashed 2.

« Odgovori #81 : 16. Rujan, 2012., 19:53 »
Znate li kad izlazi Lego Lord of the Rings za wii.

« Odgovori #82 : 04. Studeni, 2012., 19:12 »
Metroid Prime 3: Corruption

« Odgovori #83 : 04. Studeni, 2012., 23:22 »
uzivat ces igrajuci :)

« Odgovori #84 : 06. Studeni, 2012., 18:58 »

U to nema sumnje. No, primjetio sam u ova 4 sata igranja da je prilično lakši od svojih prethodnika i to ne samo zbog intuitivnijih kontrola. Što mi ipak ne smeta, pogotovo kad se sjetim brutalnih bossova, posebice iz drugog dijela. No, i dalje je prisutan onaj divni metroidni osjećaj.

« Odgovori #85 : 06. Studeni, 2012., 23:35 »
A je, tretji dio je malo drukčiji. I lakši je, kako veliš. Često se spominju, kao teški bossevi u Metroida Prime, ali toliko baš strašni i nisu. Metroid Prime sam prešao na onoj višoj težinskoj razini koja se otključa nakon prvog prelaska. S pokojom igrom na SNES-u sam imao dosta težih iskustava. Današnje igre su, što se tiče težine, uglavnom pristupačne široj publici, ali hard core zna cijeniti težinu kao faktor zabavnosti :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 06. Studeni, 2012., 23:38 bombajstampa »

« Odgovori #86 : 08. Studeni, 2012., 13:44 »

U to nema sumnje. No, primjetio sam u ova 4 sata igranja da je prilično lakši od svojih prethodnika i to ne samo zbog intuitivnijih kontrola. Što mi ipak ne smeta, pogotovo kad se sjetim brutalnih bossova, posebice iz drugog dijela. No, i dalje je prisutan onaj divni metroidni osjećaj.
iz istog razloga duju nikad završio na GCu. Bum Triology na Wiiu.

« Odgovori #87 : 08. Studeni, 2012., 16:40 »
Dvojka me cak iritirala sa svojom tezinom.. Bas se sjecam tog perioda kad su svi ti drugi nastavci neceg bili losi, Halo 2 i MP2 bas su bili njah... al trojka mi je super bila, idealan balans svega na normalnoj tezini, plus kontrole koje su wow i grafika koja je bila skoro pa rana xb360 igra, a kasnije ako zelis malo vise izazova imas vise tezine i taman

« Odgovori #88 : 16. Studeni, 2012., 00:06 »
Silent Hill: Shattered Memories

*

disc0

• 3069
« Odgovori #89 : 16. Studeni, 2012., 11:36 »
Mario galaxy 1, poceo ga igrat jos kad je izasao pa ga zapostavio i sad napokon odlucio zavrsit, igra je jednostavno genijalna!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9