HCL.HR

Vraćanje hardcore igrača sa Wii U

• 78 Odgovora
  • 19069 Hitova
Odg: Vraćanje hardcore igrača sa Wii U
« Odgovori #30 : 06. Siječanj, 2012., 01:08 »
GEJMING RASPRAVE LOL, jesam ja o 2005toj?  :wildboy:

nezz. Ja sam kupio wii dosta rano i stvarno me je razočarala konzola.  :wildboy: To je sve šta ću reć. I iskreno, za čovjeka koji je bio dosta nintendo fan, totalno su mi zgadili cijeli brend s odvratnim rimejkanjem i mužnjom para. Ne namjeravam kupit WII U jer čisto... ne mislim da će donit išta prekul.

« Odgovori #31 : 06. Siječanj, 2012., 01:13 »
Meni je srce najvece ikad zbog ovih  mega rasprava <3 iksi tolko ti je dosadno ? :))

Ma ja cu ga kupit, mislim mario zelda metroid pikmin u hd <3 dosta meni plitkom

« Odgovori #32 : 06. Siječanj, 2012., 01:15 »
Ti ćeš kupit sve jer imaš apartmane u STONU jebi gospu bogatu  :fpalm:

« Odgovori #33 : 06. Siječanj, 2012., 01:21 »
Moram učit, pa ono.  :(

« Odgovori #34 : 06. Siječanj, 2012., 01:27 »
 :ave:  :ave: :ave: plaĆem :)))

,,,u MALOM stonu

I Jebi ti gospica, tis tovar i imas para JER SI TOVAR

Ixi a znam ja sam doma pa ono, otvaram potencijalno flejmerske topike

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #35 : 06. Siječanj, 2012., 01:53 »
i ja moram učit, da :wildboy:

al dobro, moram tipkat seminar, ovako sam bar nešto natipkao. #jebiboga identična količina smisla bi bila i da sam seminar pisao  :mrs:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #36 : 06. Siječanj, 2012., 02:09 »
Usporedimo samo Nintendo 64 i Nintendo Wii vs Playstation 1 i Playstation 3.

Očitovanje imanja muda.  :wildboy: Ili ne?

Ček ozbiljno? N64 koji je uveo krepani kurac i PS1 koji je uveo jebene cedejove?
Nadalje, koji je kurac glupi GC uveo? MINI DVD, ja nezzz.
Ako imanje muda znači biti krepani idioti i ne ić u korak s vremenom onda DA, NINTENDO IMA OGROMNA MUDA xD

Ne za Wii doduše, svaka im čast za daljinske i kurce božje isusove, al to je krepano mrtvo smeče s kojim se igraju dica od 3 godine, i moš odigrat 3 igre koje valjaju.
ZELDA ONA IMA DUŠU MARIO IMA DUŠU HAHA derp
AL NEK, MARKETING, ČAČE I MATERE KUPUJU DICI. IMAJU MUDA.

« Odgovori #37 : 06. Siječanj, 2012., 02:12 »
 :hihi:

Al u pravu je.  :hiha:

« Odgovori #38 : 06. Siječanj, 2012., 02:12 »
N64 je uveo analog  pozz

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #39 : 06. Siječanj, 2012., 02:19 »
Istina al opet
CD > KAZETE IZ 11 STOLJEĆA više neg ANALOG > DPAD

« Odgovori #40 : 06. Siječanj, 2012., 02:24 »
Iako realno nintendo je bio ukljucen u razvoj ps1. Al su odustali vjerojatno jer nemaju muda. Isti kurac s wii i wiiu, rade konzole koje su slabije od konkurencije jer su jeftinije pa mogu ostvarivat prodit od prvog dana. Sony i ms su riskirali jer su prodavali konzole ispod trzisne cijene.

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #41 : 06. Siječanj, 2012., 02:25 »
Ček, pa onda Nintendo baš i nema muda a sony i ms imaju?
Koji neočekivani twist  :hiha:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #42 : 06. Siječanj, 2012., 02:41 »
Ček ozbiljno? N64 koji je uveo krepani kurac i PS1 koji je uveo jebene cedejove?
Nadalje, koji je kurac glupi GC uveo? MINI DVD, ja nezzz.
Ako imanje muda znači biti krepani idioti i ne ić u korak s vremenom onda DA, NINTENDO IMA OGROMNA MUDA xD

Ne za Wii doduše, svaka im čast za daljinske i kurce božje isusove, al to je krepano mrtvo smeče s kojim se igraju dica od 3 godine, i moš odigrat 3 igre koje valjaju.
ZELDA ONA IMA DUŠU MARIO IMA DUŠU HAHA derp
AL NEK, MARKETING, ČAČE I MATERE KUPUJU DICI. IMAJU MUDA.

N64 je marketinški fejl, PS1 nije uveo jebene cedejove  :mrs:

Glupi GC je također marketinški fejl.

Imanje muda znači biti krepani idiot i biti ispred vremena govorim o Wiiju DURP  :mrs: I O NE ZNAM; VIRTUAL BOJU LOL

TI SI PREGLUP ZA WII ROFL

hoće li ovo prestati. nisam ozbiljan naravno. trebalo je učit danas, nije se učilo, proljev je proliven. skupljajte ga sada  :mrs:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #43 : 06. Siječanj, 2012., 03:37 »
Dobro, PS1 ih nije uveo al ih je popularizirao.

Pa i N64 i GC su marketinški fejl, a po meni su imale 38 puta bolje igre od Wiia ;( HARKOR WOO ,f,

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #44 : 06. Siječanj, 2012., 08:59 »
CD-i su manje značajni od analoga za razvoj igara. Puno manje. I CD je medij, direktno nije ni vezan uz gaming industriju jel. Kontrole su uvijek ono gdje se u smislu konzola stvarno može inovirat i što na kraju rezultira stvarno drugačijim iskustvom igranja, jel. Razmislite malo - nije li Super Nintendo kontroler bio savršen u ono vrijeme? Čemu onda PSX kontroler i N64 kontroler sa svojim analogima i duplim shoulder buttonima jelda? Ali kad je došla nova generacija i predstavila analoge, rulalo je. Isto tako je i sada, vjerojatno bi bilo zadovoljni (velika većina vas jel) da nekakav fiktivni PS4 u svojoj najavi prije izlaska kao slogan kaže "bolja grafika, isti kontroler"... Ali to im neće proć više, tj. prošlo bi što je najgore, ali ne mogu se brukat tako - moraju napravit novi osnovni kontroler. Wii U je udario rukavicom po obrazu, sa svojim konceptom pa će vjerojatno kakav PS4 imati nešto touchsceerna na svom kontroleru. Ili u najgorem slučaju budu prodavali jednu Vitu umjesto kontrolera sa svakim PS4. E to bi bilo revolucionarno.

Također, Nintendo mp3 player, mobitel, televizor, operativni sustav za PC-e, gdje su takve stvari? Nemaju vremena za negejmerske pizdarije lol, moraju inovirat u gejmingu, time se bave pozzz

I da, interesantno kako imate neki debilan filing da morate pisati "hurr durr" načinom kad se o ovakvim stvarima priča. "joj idem napisat hurr durr i omfg da me ne bi netko shvatio ozbiljno u gejmerskoj raspravi, pa kulniji sam ja od toga, joj joj"... sad skužio da je cijeli moj post isto prožet dozom hurr durra. Ali poništio sam hurdurrnost izrazima poput "iskustvo igranja" i "prožet".  :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9