CD-i su manje značajni od analoga za razvoj igara. Puno manje. I CD je medij, direktno nije ni vezan uz gaming industriju jel. Kontrole su uvijek ono gdje se u smislu konzola stvarno može inovirat i što na kraju rezultira stvarno drugačijim iskustvom igranja, jel. Razmislite malo - nije li Super Nintendo kontroler bio savršen u ono vrijeme? Čemu onda PSX kontroler i N64 kontroler sa svojim analogima i duplim shoulder buttonima jelda? Ali kad je došla nova generacija i predstavila analoge, rulalo je. Isto tako je i sada, vjerojatno bi bilo zadovoljni (velika većina vas jel) da nekakav fiktivni PS4 u svojoj najavi prije izlaska kao slogan kaže "bolja grafika, isti kontroler"... Ali to im neće proć više, tj. prošlo bi što je najgore, ali ne mogu se brukat tako - moraju napravit novi osnovni kontroler. Wii U je udario rukavicom po obrazu, sa svojim konceptom pa će vjerojatno kakav PS4 imati nešto touchsceerna na svom kontroleru. Ili u najgorem slučaju budu prodavali jednu Vitu umjesto kontrolera sa svakim PS4. E to bi bilo revolucionarno.
Također, Nintendo mp3 player, mobitel, televizor, operativni sustav za PC-e, gdje su takve stvari? Nemaju vremena za negejmerske pizdarije lol, moraju inovirat u gejmingu, time se bave pozzz
I da, interesantno kako imate neki debilan filing da morate pisati "hurr durr" načinom kad se o ovakvim stvarima priča. "joj idem napisat hurr durr i omfg da me ne bi netko shvatio ozbiljno u gejmerskoj raspravi, pa kulniji sam ja od toga, joj joj"... sad skužio da je cijeli moj post isto prožet dozom hurr durra. Ali poništio sam hurdurrnost izrazima poput "iskustvo igranja" i "prožet".