HCL.HR

Steam Summer Sale

• 192 Odgovora
  • 63289 Hitova
*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Steam Summer Sale
« Odgovori #165 : 21. Srpanj, 2012., 18:22 »
Već peti dan ništa s wishliste, trebo sam uzet darksiderse kad sam imao priliku :/ Uz to čekam TDU2, Mafia 2 i Orange Box. Valjda će bit nešto :wildboy:
pa zar već nije bio orange box na rasprodaji?

*

Mzehn

• 1478
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #166 : 21. Srpanj, 2012., 18:28 »
Neznam, nisam ga skužio, možda na flash saleu.

*

hoffa

• **
  • 192
« Odgovori #167 : 21. Srpanj, 2012., 19:16 »
za sve koji čekaju ARMA II 40% sniženja

Nisam još kupovao preko Steama - do kad traje ovo? Točno do ponoći ili?

Piše mi samo "ends in" i to je to, nema vremena.

« Odgovori #168 : 21. Srpanj, 2012., 19:22 »
Još 34 sata traje. Imaš vremena.

*

hoffa

• **
  • 192
« Odgovori #169 : 21. Srpanj, 2012., 21:40 »
Neka ga, riješio sam odmah, do jutra je skinuto  :mrgreen:

Nego, znam da nije tema, ali kratko je pitanje... stavio sam skidati i izbacilo mi je ikone za Armu i OA na desktop. Prije toga mi je pisalo kolko imam mjesta na hard-u (na oba imam jednako, a nije pisalo na koji sprema, pretpostavljam na C disk), gdi on to točno spremi kad skine? Ili ne sprema, nego kad se skine moći ću preko tih ikona instalirati igre? Može i u inbox odgovor, ako je itko raspoložen, jer pretpostavljam da je u ovoj temi ovo offtopic (ako nije, može i ovdje), a ne bi htio ništa zeznuti.

*

Mzehn

• 1478
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #170 : 21. Srpanj, 2012., 21:54 »
Kad ti završi skidanje znači da ti je igra instalirana i spremna za igranje, a skida ti u steam folder koji je po defaultu na C disku.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #171 : 21. Srpanj, 2012., 21:55 »
Skida ti tamo gdje si Steam instalirao. Znači kada ti skine igru ona je odmah instalirana i spremna za igranje.

*

hoffa

• **
  • 192
« Odgovori #172 : 21. Srpanj, 2012., 22:19 »
A dobro, jedna igra na C disku neće biti problem. Hvala!  :thumbs:

*

Mzehn

• 1478
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #173 : 22. Srpanj, 2012., 18:42 »
Jel danas zadnji dan ili će sutra u 7 stavit još?

« Odgovori #174 : 22. Srpanj, 2012., 18:48 »
Prilično sam siguran da je danas zadnji dan.

*

xarabas

• *
  • 94
  • It's just a ride
« Odgovori #175 : 23. Srpanj, 2012., 02:33 »
Uzeo jos Witchera 2 i to je to.
Sta sam sve nabavio za vrijeme trajanja salea:

You now own The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, The Witcher 2: Bonus Content, The Elder Scrolls III: Morrowind, World Basketball Manager 2010, Armed and Dangerous, Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack - Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key, Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty: United Offensive, Nexuiz Duel Mode, Farming Simulator 2011, The Maw: Brute Force, SimCity 4 Deluxe, Just Cause, Dear Esther, Dear Esther OST, Warhammer 40,000 Space Marine, Warhammer 40,000: Space Marine - Emperor's Elite Pack, Warhammer 40,000: Space Marine - Traitor Legions Pack, Warhammer 40,000: Space Marine - Golden Relic Bolter, Warhammer 40,000: Space Marine - Golden Relic Chainsword, Warhammer 40,000: Space Marine - Power Sword, Warhammer 40,000: Space Marine - Chaos Unleashed Map Pack, Warhammer 40,000: Space Marine - Dreadnought Assault, Warhammer 40,000: Space Marine - Legion of the Damned Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Alpha Legion Champion Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Blood Angels Veteran Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Salamanders Veteran Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Future Armour1, Warhammer 40,000: Space Marine - Future Armour2, Railworks 3 Trains Vs Zombies DLC, Train Simulator 2012, Railworks TestTraK DLC, RailWorks 3 Super Express Train DLC, Railworks 3 LegacyAssetsEU, Railworks 3 LegacyRouteOP, Railworks 3 LegacyRouteBT, Railworks 3 LegacyRouteNY, Railworks 3 LegacyRouteHS, Railworks 3 LegacyRoutesFictional, Railworks 3 LegacyAssetsUS, Railworks 3 LegacyRouteCP, Railworks 3 LegacyScenariosOP, Railworks 3 LegacyScenariosBT, Railworks 3 LegacyScenariosNY, Railworks 3 LegacyScenariosHS, Railworks 3 LegacyScenariosFictional, Railworks 3 LegacyAssetsFoliage, Railworks 3 LegacyScenariosCP, Battlefield Bad Company 2: Specact Kit DLC, Battlefield: Bad Company 2, Bastion Soundtrack DLC, Hitman: Codename 47, Trine 2 Collectors, Batman Arkham City: Nightwing Bundle, Batman Arkham City: Challenge Map Pack, Batman Arkham City: Harley Quinn, Batman Arkham City: Robin Bundle, Batman Arkham City: Arkham City Skins Pack, Theatre of War 2: Centauro, The Maw, Theatre of War 2: Africa 1943, Saw, Tropico 3 - Steam Special Edition, Tropico, Tropico 2: Pirate Cove, Tropico 3: Absolute Power, Zero Gear, Dragon Age: Origins - Awakening, Biozone, The Longest Journey, Ravaged, Toy Soldiers, Children of the Nile, Killing Floor - Harold Lott Character Pack, Killing Floor - Urban Nightmare Character Pack, Syberia 2, Still Life 2, Bunch of Heroes DLC, Quantum Conundrum, Starscape, Project Freedom, Fluttabyes, Chrome, Chrome: Specforce, Portal 2 - The Final Hours, Eternity's Child, Swords and Soldiers HD: Super Saucy Sausage Fest, Unreal Tournament 2004, Might and Magic: Clash of Heroes - I Am the Boss DLC, Brothers in Arms: Road to Hill 30, Brothers in Arms: Earned in Blood, DOOM 3: Resurrection of Evil, Satazius i Gravitron 2 (i jos dvadesetak igara koje sam giftao po friends listi)

naravno cisto sumnjam da cu ikad ista od tog igrati

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #176 : 23. Srpanj, 2012., 11:32 »
Zašto si kupovao onda?  :fpalm:

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #177 : 23. Srpanj, 2012., 11:39 »
@xarabas:

Aukitu. Lupi se.

« Odgovori #178 : 23. Srpanj, 2012., 16:26 »
Daj meni account, sve cu odigrati :D

« Odgovori #179 : 21. Lipanj, 2015., 22:31 »
Ne znam jel' zaživila novija Tema - slomih se tražući, no kako ste prošli ove godine? :clap:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9