RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Ementaler - 15. Srpanj, 2012., 21:49Nije Saints Row The Third već bio na identičnom popustu? Uzeo sam ga jučer il' prekjučer uglavnom, sada ugrabio još Hitman kolekciju. Jučer uzeo još Max Payne kolekciju i Orange Box i Darksiderse.Nezz, od tebe I iksija sam očekivao bar nekakvu reakciju na onaj humorni grumen zlata gore Inače, ne sudjelujem u ovom jer nemam novaca xD
Nije Saints Row The Third već bio na identičnom popustu? Uzeo sam ga jučer il' prekjučer uglavnom, sada ugrabio još Hitman kolekciju. Jučer uzeo još Max Payne kolekciju i Orange Box i Darksiderse.
Kaj se desi ak ja sad uzmem taj ultimate edition a već imam Fallout:NV? Mislim jeftinije mi je to nego svaki DLC posebno kupovat, glupo malo :/
Pajko uzea bi ti to al si smeće i da si nekome CS GO betu pa sad neću. PATI.
Citat: Mzehn - 16. Srpanj, 2012., 10:44Kaj se desi ak ja sad uzmem taj ultimate edition a već imam Fallout:NV? Mislim jeftinije mi je to nego svaki DLC posebno kupovat, glupo malo :/niš, kaže ti da skidaš ponovno igru al zapravo skine samo DLCeve i kad nastaviš igrat javi ti da su se nova područja otvorila
i pokušavam opet amere nać jerbo Dead Space 2 kod njih dođe $5 (sveukupno sa paypal feeom 20kn uštede)
nabavljen! 15 minuta prije isteka deala ^^ove godine sam najrastrošniji, valjda zato što actually imam para za trošit
ostalo samo 4 stvari na wishlisti