Nekome je najvažnija dobra priča u igrama, nekome je najvažnija grafika, nekome je najvažnije da se zabavi uz igru, ali meni je najvažnije imam potpunu slobodu igranja onako kako ja hoću, da mogu isprobavat različite načine likvidacije, da budem kreativan prilikom borbe a ne da samo pucam i sve moje najdraže igre su takve: FC3, DE:HR, Dishonored, BioShock, MGS, Splinter Cell, AC itd a FC3 je vrh kad je u pitanju nelinearnost, i plus kada tome dodamo ogroman potpuno otvoren svijet onda je logično zašto mi je najbolja. Meni je stvarno glupo kada vidim da ti FC3 daješ ocjenu 3/10 zato što su ti npr. likovi nesimpatični ili je priča stereotipna a ne znaš cijeniti ono najvažnije u igri: tu njenu slobodu igranja i veličinu. Do dokazuje samo koliko si nezreo i to je po meni retardirano a ne reći da je FC3 najbolja igra ikada. Eto de navedi FPS-ove koji su po tvom mišljenju kvalitetniji od FC3? Baš me zanima da vidim šta ti cijeniš u igri i na čemu temeljiš ocjenu koju daješ igri
Okej, asu, znači tako ćemo XD
Kao prvo i prvo, većinu igara koje si tu naveo su užasna jednolična smeća. Okej, svaka ima neki kul fičr po kojem se razlikuje od neke druge, ali realno. Neda mi se sad tu bičat po tim igarama jer većinu nisam ni probao (što opet govori o tome koliko privlače tom svojom AKCIJOM).
Da navedem FPS-ove koji su bolji od FC3? Realno, mogu listu sastaviti o tome.
Return to Castle Wolfenstein. Osobno najdraža igra ikad. Super priča, napucavanje, neprijatelji, leveli, oružja, sve.
Od novijih Battlefield: Bad Company 2. Ima simpa priču i likove, super napucavanje i destrukciju okoliša i ultra zabavan multač.
Od prošle godine jako je dobar bio The Darkness II sa tom svojom uvrnutom atmosferom, zabavnom igraćom mehanikom i kul prezentacijom.
I ono, jesi igrao prvi Far Cry? Ne vidim po čemu je treći dio tako savršen u odnosu na prvi dio koji je imao savršenu priču, napucavanje, uvrnutost nezz.
I za kraj, ako tvrdiš da su igre koje imaju slobodu igranja i veličinu najbolje igre, možda ti se svidi Minecraft!!