Počeo FIFA 14 igrati, uz nagovor prijatelja koji obožava FIFU a 14 sam istalirao jer ona je zadnja koju mogu pokrenuti, nako, nezz šta bi rekao,
fina je grafika, kad sam počeo igrati imam osjećaj koda sam se u 2007 legendarnu vratio, nez dobio sam takav osjećao, vratilo me u prošlost.
Sviđa mi se menađer mod, puno i svega ima i brzo se snađeš, samo mrzim britanski, pa non-stop na google translatu sam.
Ono ispeglana je grafika, igram na 720p medium, fps ne znam nisam ni gledao čim je igrivo ja ne gledam u FPS.
A s nekim je fora igrati, jbte pa ne znaš cake neke (PES 16 napamet naučio) pa promašiš glupost neku opalimo se smijat baš je atomsfera extra.
A kad sam igram, ne primiči se, onaj WORD CLASS nije normalan kako igra, a glupo mi smanjit težinu jer ću se osjećat koda varam u igri tj. sebe neću da varam.
Samo imam problem sa piratskom verzijom, ne more sudac izravni crveni pokazat to me živcira. Fucking bug.

hm, kad sam već tu igrali itko FIFA 14 online? imali kako igrača?
Jer me stvarno živcira to što ne mogu direktan crveni dobit, nije fer, nadam se da su to zakrpili kroz update.