Odlican je prvi Witcher.
Nakon sta se covjek navikne na bezveznu borbu uopce nije problem. Igra jos uvjek na trenutke izgleda dobro, a kad je izasla bila je vrh. Vec se sada u prvom djelu vidi da su developeri odmah imali viziju svjeta i vidim da je u trecem puno toga ostalo isto, samo izgleda vece i ljepse na novom engineu. Questovi su odlicni i nakupio sam ih vec jedno 30 u journalu. Svi su razliciti i svaki ima svoju pricu, a pred nama su cjelo vrjeme neke odluke i svaka bitno mjenja nastavak igre sta je stvarno odlicno. Bas mi se dopada ovaj Witcher lore i polako ga upijam, a vec sam spavao sa 4 ili 5 zena, bravo ja.

Malo sam zbunjen sa inventorijem i svime, nisam bas pohvatao kako da berem biljke, valjda prvo moram procitat nesto o njima, to cu kasnije pogledat na netu. Bilo je par teskih borba, al nakon 10 ak ponavljanja prodem kroz njih zahvaljujuci stunu od aard znaka.
Da i moram spomenut zavrsne egzekucije koje su vec sada brutalne.
Sve u svemu odlicna igra, nastavit cu sa igranjem i nadam se zavrsit prva dva djela kroz ovih mjesec ipo, dva, pa cemo vidjet kako ce ic.