Zavrsio glavnu pricu u Witcheru, sada rjesavam ove avanture, kojih ima 7 i koje su me ugodno iznenadile. Svakako lijep dodatak, nisam ni znao da toga ima jos.
Glavna prica je odlicna i drago mi je da sam krenuo od prvog djela, iako sam mislio odustat u pocetku kako je borba uzasna. Vidio sam i upoznao hrpu likova i rjesio sve zanimljive mi questove, spavao sam sa barem 10 zena i opio se nekoliko puta. Jedva cekam nastavit dalje ovu avanturu. Vidim da se spominje dosta stvari koje sam vidio i u trecem djelu i to je bas odlicno.

Vec se u ovom djelu vidi da su developeri imali cistu viziju Witcher svjeta i jako su dobro to obavili. Iako je igra stara 10 godina jos uvjek na trenutke izgleda predivno uz zalazak sunca i neku lagano melodiju.

Ova stripovska naracija je savrsenstvo i cjelo nas vrjeme s pravom podsjeca kako nasa svaka odluka znacajno mjenja stvari koje ce se dogoditi u nastavku price.

Bilo je nekih borba koje su trajale i po pola sata, al nisu me smorile, to jest jesu malo predkraj al izdrzao sam jer kako sam isao dalje sa igrom prica i questovi su mi postajali sve bolji. Dosta stvari je jako lose ostarilo i gubio sam zivce, al kazem isplatilo se sve radi odlicne price i upoznavanja sa svjetom.
Sad cu lagano rjesit ove avanture, a onda idem na drugi dio. Sve u svemu mogu rec da je ovo jedna odlicna igra koja se najvise igra radi price, likova i Witcher svjeta koji je stvarno nesto posebno.