RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Adam Jensen - 17. Siječanj, 2018., 19:29Ubisoft mi je uništio volju sa open-world igrama a nakon Skyrima sam to želio u svakoj igri. Ali gledajući prodaju, ostalim igračima to očito nije dosadnoJesi igrao Witcher 3,ako nisi to ti je prilika da se ponovno zaljubiš u open world igre
Ubisoft mi je uništio volju sa open-world igrama a nakon Skyrima sam to želio u svakoj igri. Ali gledajući prodaju, ostalim igračima to očito nije dosadno
Citat: Armin44 - 17. Siječanj, 2018., 20:06Citat: Adam Jensen - 17. Siječanj, 2018., 19:29Ubisoft mi je uništio volju sa open-world igrama a nakon Skyrima sam to želio u svakoj igri. Ali gledajući prodaju, ostalim igračima to očito nije dosadnoJesi igrao Witcher 3,ako nisi to ti je prilika da se ponovno zaljubiš u open world igre Baš ga igram trenutno, već preko 20h sam u igri. Witcher je naravno remek djelo, inače open-world odgovara RPG-ovima (i GTA-u) bez rasprave ali ostali žanrovi ne bi trebali ići dalje od npr. Deus Ex-a ili Hitmana gdje imaš levele (ili dijelove mape) koji su otvoreni ali nisu ogromni. Rockstar, Bethesda i CD Project poprilično ispune mapu životom i aktivnostima ali svi ostali naprave dosadnu igru. Pravi primjer je AC, iako sam fan historijskih settinga i imao bih volju sve te igre preći ali mi se ne počinje jer kao prvi me dočeka uvod (da ne kažem tutorial) koji traje nekoliko sati čiste dosade jer me tretira kao da sam dijete a ne neko ko je igrao AC igre od početka, osim toga tako jednostavna igra ne bi ni trebala imati tutorial; i onda kad nekako prođeš kroz tutorial i igra ti konačno dozvoli da igraš sam onda zapadaš u dosadne side-misije koje te odvlače od, zanimljive, glavne priče. AC bi bio odličan da traje 10h.