RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ima netko neku igru tipa Mafia I ili II, GTA il' tak neš za PC? I neku random igru koja vam se svidjela?
Citat: Big Pink Pig - 03. Lipanj, 2012., 13:22Ima netko neku igru tipa Mafia I ili II, GTA il' tak neš za PC? I neku random igru koja vam se svidjela?Scarface the world is yoursTrenutno igram Max Payne 3, GTA IV, Mirror's Edge i FIFU 12
Citat: PavleC - 14. Lipanj, 2012., 08:57Citat: Big Pink Pig - 03. Lipanj, 2012., 13:22Ima netko neku igru tipa Mafia I ili II, GTA il' tak neš za PC? I neku random igru koja vam se svidjela?Scarface the world is yoursTrenutno igram Max Payne 3, GTA IV, Mirror's Edge i FIFU 12imam pitanje kad si već naveo da igraš GTA IV.....komp mi je novi (svega par mjeseci star) sastavlja sam ga sam uz pomoć ekipe na BUG-ovom forumu i probao sam među ostalim GTA IV...naime u provjeri grafike kad je postavm na High piše da mi je može bez problema pokrenut,ali meni u igri onako zastaje pri dodiru tipkovnice a kod pokreta mišom ne zastaje...pa me zanima kako tebi ide i da li ti zastaje igra....HvaŁŁa
Dirt 3 - jbg. kad nema prave simulacije moramo se zadovoljit sa arkadnim vožnjama
Citat: p3rocro - 18. Lipanj, 2012., 15:08Dirt 3 - jbg. kad nema prave simulacije moramo se zadovoljit sa arkadnim vožnjama DIrt 3 nije čista arkada
Patcheve obavezno i pogasit sjene skroz, kod mene je to pomoglo.