Ne kužim bezrazložno pljuvanje od strane neke ekipe, igra je super. Melee je uživancija.
Istina voice acting je iritantan i vozni model praktički nepostojeći al nije tak jednolična kako ju je ekipa opisivala. Oće netko coop igrat?
[/font]
Combat je stvarno dobar u igri, zombiji bolje reagiraju na palicu-u-facu nego ovi u L4D-u. Meni je problem sto su reklamirali igru kao ozbiljnu pricu... I onda igra zapocne tako sto se (u mom slucaju) Japanka sa Japanskim naglaskom koja zna karate i ima katanu (racist, much?) napije i popne na pozornicu repera koji pjeva rijeci "hoodoo you vodoo, bitch?"
I onda ima ona Svetlana koja sa cudnim ukrajinskim naglaskom doslovno kaze "Those undead are so, like, totally annoying." >.<
I da, repetitivnost. Prvih pet minuta igre je ujedno i slijedecih 20 sati.
Igram Oblivion, iznenadio sam se koliko mi se vise svidja od Skyrima, neznam zasto. I kupih si malu igru koja je napravljena u Adventure Game Studiu ili sl. Zove se Ben There Dan That, svega <2€ na Steamu, umirem od smijeha. Parodija svih zivih point-n-clickova, igara, filmova... Odlicno. :P