Mozda mu smeta sto igra siluje neprijateljima, inace nezanam zasto se ovakve igre smatraju oldskul FPS-om, kada to jednostavno nije istina.
Ni Doom, ni Wolfenstein, Heretic, Hexen, Dark Forces, Duke Nukem 3D (te mi prve padaju napamet jer sam ih gutao kao mulac), nemaju taj neprestani spawn neprijatelja....
To spawnanje mi i nije toliki problem baš. Zna smoriti kad te igra baci u neki prostor gdje moraš obaviti par stvari i onda svaki put kad išta napraviš spawna JOŠ 200 NEPRIJATELJA LOL, ali pucanje ima dovoljno dobar feel da većinu vremena toleriram te gluposti.

Pucanje je zapravo najbolja stvar u igri nez. Okršaji su dosta zadovoljavajući, više nego u većini FPS-ova čak.
Okej, osim nekih stvari koje su skroz fulali LOL! Oružja su preprecizna def (assault rifle možeš koristiti kao snajper lel) i neki protivnici nepotrebno smaraju. Recimo, oni što skaču po zidovima.
Ali šteta što je skoro sve osim pucanja u najboljem slučaju prosječno, a ima dosta potencijala.
Setting i radnja su potpuno nezanimljivi i siguran sam da te HEHE DOSKOČICE koje on konstantno baca baš nikom nisu smiješne.
Ne bih to ni spominjao da nema onih
futurističkih alien/sirijskih/štaveć dijelova, koji dosta rulaju.Koliko bi bolje bilo da igra uopće nije Serious Sam, nego da je neka luda
TEORIJE ZAVJERE ELIJENI igra? To bi rulalo,,
A i nez, nisam još dovršio, ali već sam nekoliko puta uspio potrgati igru,,,, a nisam ni pokušavao lol.