RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
(Klikni za pregled slike.)Prvi veliki AAA naslov kojeg igram nakon gotovo godinu dana. Ugodno me iznenadila činjenica da mi igra bez problema radi na lockanih 60 fps-a.
Citat: Adam Jensen - 19. Travanj, 2015., 09:52(Klikni za pregled slike.)Igram je u co-opu sa sestrom i plaho je simpatična i vizuelno prekrasna igra. Jedina mana joj je što zasad nema zagonetki.(Klikni za pregled slike.) Troumio sam se između Fahrenheita, Syndicatea i Ragea koja će mi biti glavna igra za narednih mjesec dana i izbor je pao na ovu bijesnu i to samo zbog settinga. Jer već odavno ne uživam u sirovim pucačinama a ako ju id Softvare radi ova će sigurno biti takva, ali šta ću kad mi ova Mad Max postapokalipsa djeluje veoma primamljivo. Odigraj i Syndicate, to je IMHO strasno pdocjenjena igra, bas kao i Rage. Obje su me jako ugodno iznenadile
(Klikni za pregled slike.)Igram je u co-opu sa sestrom i plaho je simpatična i vizuelno prekrasna igra. Jedina mana joj je što zasad nema zagonetki.(Klikni za pregled slike.) Troumio sam se između Fahrenheita, Syndicatea i Ragea koja će mi biti glavna igra za narednih mjesec dana i izbor je pao na ovu bijesnu i to samo zbog settinga. Jer već odavno ne uživam u sirovim pucačinama a ako ju id Softvare radi ova će sigurno biti takva, ali šta ću kad mi ova Mad Max postapokalipsa djeluje veoma primamljivo.
GTA V Onlinehttps://www.youtube.com/watch?v=1xrh4RrcBNs