RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Batman: Arkham Origins, jedina koju nisam odigrao od Arkham serijala, samo nekako mi se čini najlošija od svih zasada. Ili sam ja postao predobar il je igra prelagana, i nekako mi nedostaje Batmobile, Pošto je u ovoj igri glidanje po zraku nekako tromo. A bo. Nadam se da će mi se utisci popraviti tokom igre
Citat: ck7 - 21. Studeni, 2016., 09:21Batman: Arkham Origins, jedina koju nisam odigrao od Arkham serijala, samo nekako mi se čini najlošija od svih zasada. Ili sam ja postao predobar il je igra prelagana, i nekako mi nedostaje Batmobile, Pošto je u ovoj igri glidanje po zraku nekako tromo. A bo. Nadam se da će mi se utisci popraviti tokom igre Bit će show kad počneš tražiti ulaze u ventilaciju po prostorijama (kao ja)
Citat: dinodinix - 21. Studeni, 2016., 09:32Citat: ck7 - 21. Studeni, 2016., 09:21Batman: Arkham Origins, jedina koju nisam odigrao od Arkham serijala, samo nekako mi se čini najlošija od svih zasada. Ili sam ja postao predobar il je igra prelagana, i nekako mi nedostaje Batmobile, Pošto je u ovoj igri glidanje po zraku nekako tromo. A bo. Nadam se da će mi se utisci popraviti tokom igre Bit će show kad počneš tražiti ulaze u ventilaciju po prostorijama (kao ja) Jučer nakon Deathstrokea (koji me blago razočarao kao boss bitka, al ok), igra pokaže kud moram ići da izađem van iz broda, i pol sata se penjem po zidovima, da na kraju skužim da samo izađem kroz vrata iza mene, teško mi je sad opisati, ali da sam bezveze izgubio hrpu vremena, jesam. Inače sve igre u serijalu sam prošao bez zapinjanja, al ova mi baš pere mozak