Nisam vidio tu lošu stranu u napucavanju, mada nisi mogao tek tako lako uletiti u grupu ljudi i porokati ih sve.
jesi primijetio koliko dobru fiziku ima ?
Meni veliš jesam li primjetio, originalni Crysis sam prošao 5 ili 6 puta.
Da, fizika je fenomenalna, toliko fenomenalna da sam pri jednom prolasku umro od kutije. Šuljam se u stealthu prašumom, dođem na neku čistinu, divim se predivnom zalasku/izlasku sunca štajaznam i iz jebenog vedra neba padne kutija točno na moju bulju i ubije Nomada lol (valjda je letjela od neke eksplozije prije pol sata). Da sam bar snimao, bio bi najlol video ikad.
Ziher, pa Crysis je na normal ili čak hard prelagan. I to ne zato jer je napucavanje lagano nego je AI prilično glup.
Sječam se jedne scene oko jednog povečeg kamena gdje sam jurio ukrug i na taj način pobio njih 15. Naprotiv, ako si znao igrat, Crysis je baš igra za upast među njih 10 i poubijat ih sve bombama, mitraljezima i šakama

Ok ja sam dosta dugo igrao Crysis Wars pa otud praksa, dok je još bio aktivan i zabavan mada je bio leglo hakera i cheatera.
P.S. @Doxy
Ogroman šišmiš može biti jedino Dettlaff

mada čini mi se da ti misliš na jedinicu
Ma dajte ljudi borba jest zastarjela ali u W1 borba je doslovce QTE s mišom, samo treba u pravi tren stiskat tipku XD