Wolfenstain The Old Blood
Zadovoljan sam sa igrom i jedva cekam igrat sljedeci dio. Nije me ovaj prvi bas toliko upoznao sa Blazkowicem i sa svjetom, nadam se da ce sljedeci malo dublje objasnit cjelu stvar. Prica je zabavna i dobra, inace volim taj paranormalni Naci dir tako da sam bas gustao, prica nije nista duboka, i nema nikakve twistove, al ima nekoliko zanimljivih likova i zabavna je.

Napucavanje je odlicno i bas mi je sjelo kao budali pleska nakon nekoliko pucacina koje sam odigrao u zadnjih mjesec dana, a sve su redom smjestene u moderno ratovanje. Napokon sam osjetio malo recoila, a ne da mi puska stoji mirno koliko pucao da pucao. Neprijatelji su dovoljno pametni da napucavanje bude zabavno, okruzivat ce igraca sa svih strana i ako niste dovoljno oprezni cesto ce te gubit zivot. Igrao sam na jednoj ljestvici ispod najvise tezine i taman mi je bilo.
Najivse sam uzivao u stealth dionicama koje su odradene vrhunski, jedino je steta sta je vecina levela mala i lako se produ, nadam se da cu u sljedecem djelu imat vece dionice i levele za uzivat u suljanju.

Graficki izgleda dobro i odlicno se vrti, sta je i najbitnije za ovakvu igru.
Sve u svemu odlicna igra !