Baš bi volio vidjeti tebe i tvog prijatelje kako na expert ulijećete u bazu i kako ginete ko rasad 
Ajde molim te reci kako možeš raditi šta god hoćeš iza leđa protivniku. Pa jesi probao opaliti metak sa malo glasnijim prigušivačem u blizini neprijatelja pa ćeš vidjeti hoće li reagirati ili ne.
Kakvo uljetanje, sniper i pocistis prije nego uopce dođemo do ulaznih vratiju, ostalo padne ko od šale. Znalo se zalomiti, ali ništa strašno. Ili ćeš mi sada reći da ni to nije pravi način igranja igre. Od nekih 70-ak % igre sam CQC večinom pištoljem riješavao, što moram priznat je pružalo neki oblik zadovoljstva kada očistiš bazu, a heliće smo skidali mašinkom u par metaka jer je balans oružja absurdan.
Nismo svi istog skilla u refleksima ili samom načinu razmišljanja :)
Ne pucaš iza njega, nego mu se bez beda možeš kretati oko njega i iskorištavati to da neprijatelji detektiraju samo ono što im je u vidokrugu ili ispucane metke. AI se u ovoj igri ne zna nositi sa stealthom, jednostavno ne zna.
I da je stealth ne znam kakav i da je AI na nekoj dobroj razini idalje ostaje činjenica da je igra identična sadržajem od samog početka pa sve do kraja. I brdo drugih problema i gluposti u igri koja se originalno prodaje po 60€. Oni su uspjeli uvaliti 2h razonoliko sadržaja i ravući ga na 40+ h i to prodati po punoj cijeni.