HCL.HR

Kupovina PS4 igara preko interneta

• 189 Odgovora
  • 106039 Hitova
Kupovina PS4 igara preko interneta
« : 05. Veljača, 2014., 16:58 »
Pozdrav svima,

eto zanima me gdje bi se na internetu povoljnije mogle pronači igre za PS4. Npr iz UK, Njemačka, Italija?
Ako netko ima iskustva s takvom kupovinom igara, svaki savjet je dobro došao :D

Odg: Kupovina PS4 igara preko interneta
« Odgovori #1 : 05. Veljača, 2014., 17:23 »
Iz UK mozes kupit priko thegamecollection, kad se prijavis i stavis zemlju Hrvatsku cijene ti budu jos jeftinije nego sto su sad na stranici. Nisan od tamo naruciva, ali forumas disco kaze da su jako pouzdani i brzi. Onda imas zavvi, tamo su cijene vece nego na ovoj stranici sto san gori napisa, al imaju puno vise naslova. Od njih san naucija dosta igara do sad i sve je proslo u najboljem redu, za 7 dana su igre bile kod mene, ali cita san da se zna desit da se i 15 dana ceka, ali nisan ima takvih problema. Imas takoder shopto, koliko san cuja oni su jako pouzdani i brzi, ali i dosta skupi. I ima jos jedna dobra stranica u Kanadi, cijena igara (za ps4) se krece oko 60 kanadskih dolara(oko 300 kuna). Nisan od tud naruciva al cuja san da su pouzdani i planiran sad narucit killzone od tamo jer je na nekom snizenju(45 kanadskih dolara je trenutno). I to bi ti bilo to, naravno ima ih jos, al ovo su po meni nekako najbolji . Uglavnom od kud god narucio sigurno ces proci jeftinije nego da kod nas kupujes.
EDIT: zaboravih napisat da se ova kanadska zove videogamesplus
« Zadnja izmjena: 05. Veljača, 2014., 17:27 Duje wii »

« Odgovori #2 : 05. Veljača, 2014., 17:55 »
Puno hvala, nego ako naručim npr iz Kanade ili UK hoće li igra  normalno raditi na mom ps4? I multiplayer isto?

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #3 : 05. Veljača, 2014., 18:34 »
Da, sve radi bez problema, jedino možda ne budeš mogao kupovati DLC-ove koji su vezani za regije. UK je ionako europsko (PAL) tržište, jedino igre iz Kanade nećeš moći DLC-ove kupovati

« Odgovori #4 : 05. Veljača, 2014., 18:57 »
Imaj na umu da ce ti se igra iz Kanade cariniti, to je mali problem, ne mora znacit da ce sto posto, mozda prode bez carinjenja , ali ako ne prode morat ces dodatno platit, a iz UK ti se nece carinit, zbog tog sto smo sad u eu pa nema te carine. Ali svakao vridi riskirat pa jedan put narucit iz Kanade, dosta je jeftinije i moze se desit da igra ne podlegne carinjenju jer kutija nije velika pa ih ne bude zanimalo :p

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #5 : 05. Veljača, 2014., 20:14 »
Videogamesplus šalje u Belgiju, odakle onda šalju po Europi tako da nema carine.

« Odgovori #6 : 05. Veljača, 2014., 22:22 »
danas sam gledo na infomarku fifa 14 450kn isto ko i cod ghost bf i ac 500 a tomb raider 400kn.. isplati se hh :piva:

« Odgovori #7 : 06. Veljača, 2014., 14:59 »
Bilo bi dobro napravit temu (ili u ovo pisat, preoblikovat je malo ili tako nesto)  di cemo jedni druge obavjestavat koje su igre na popustu, na kojoj stranici i tako.

« Odgovori #9 : 11. Veljača, 2014., 11:52 »
Pozz
jedno pitanje vezano za kupovinu igara i ostalog sa  stranice The Game Collection, ako je tko uzimao, koliko se ceka  na posiljku... upravo uzeo Fifu 14 i DS4  pa da znam, ima li tko iskustva sa njima, nadam se da bude sve u redu, valjda su pouzdani :D

« Odgovori #10 : 11. Veljača, 2014., 14:26 »
Ja osobno nisan naruciva, ali mi je forumas disco reka da se ceka oko 6,7 dana, dosta su brzi kaze

« Odgovori #11 : 11. Veljača, 2014., 15:35 »
Odlicno, onda nema druge doli pricekati  \:D/

« Odgovori #12 : 11. Veljača, 2014., 15:52 »
Javi kad dođe  :piva:

« Odgovori #13 : 11. Veljača, 2014., 21:34 »
Naravno i iskustvo sa GC i poslovanjem za ubuduce da se zna.

« Odgovori #14 : 13. Veljača, 2014., 13:46 »
Danas mi javili iz GC da nemaju vise na lageru Fife14, i da su mi stopirali dok ne odlucim zelim li uzeti samo DS4.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9