RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Po ovome sto se dosada pokazalo, Sony je to ocito odlucio ukinut/zabranit, dakle nema vise toga na PS4.
Imam poroblem s spajanjem na wi-fi pise stalno cannot connect to wi-fi on time limit ( error nw-31175-7) pa ako neko zna rijesenje bio bi mu mnogo zahvalan ..
Kad krenem da testiram konekciju i sad kao provjerava onaj obtain ip adresse i pise failed.. mucim se vec 3 dana s ovim
Hvala ti evo popravio sam to nego da te pitam gdje ti nabavljas igre jel ih kupujes u trgovinama ili preko psn , ili pak negdje na online shopu(e-bay,amazon) ?I ostali gdje kupujete igre?
Bok imam pitanje imam konzolu od 2og mjeseca prošle godine radi normalno kad sam igrao bf4 znao se malo jače čuti ventilator kako radi... U zadnje vrijeme se toliko čuje da ne čujem igru kad je tv pojačan na 15... Što mi je činiti da li negdje da ga šaljem na servis za termalnu pastu ili da ga očisti ili što? Hvala
Citat: dancycro - 06. Svibanj, 2015., 09:20Bok imam pitanje imam konzolu od 2og mjeseca prošle godine radi normalno kad sam igrao bf4 znao se malo jače čuti ventilator kako radi... U zadnje vrijeme se toliko čuje da ne čujem igru kad je tv pojačan na 15... Što mi je činiti da li negdje da ga šaljem na servis za termalnu pastu ili da ga očisti ili što? HvalaImas li garanciju?
PSN ID nikom ne dajem...