RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Pozdrav svima.Prekosutra mi stiže PS4 (prije 2 godine prodao PS3 jer mi je dosadio) i godišnja HR pretplata od ovog momka iz Posušja. Uzeo sam HR jer mi se ne da petljati sa accountima, a pošto planiram uzeti samo par igara, prije svega PES 16 (17,18 itd.) nije mi problem platiti malo skuplje. Nadam se da je samo to razlika od UK/USA accounta i da nisam pogriješio. Da li je nekome prolazila uplata preko BIH kartice na HR account ili da odmah spremim bonove za PES 16? Drago mi je da sam ovdje, nadam se lijepom druženju i sticanju dosta virtuelnih prijateljstava, srdačan pozdrav cijeloj ekipi.
Izvini, malo mi je nejasno. Znači dućani u HR nude plaćanje PayPalom ili karticom za te bonove, i dobijem ih na mail nakon uplate? Hvala puno.
E ovako ljudi posto nikad u zivotu nisam imao ps xD ako neko moze da mi pojasni neke stvari o ps-u, npr ako kupim fifu 16 jel mogu igrati online msm jel moram placat i koliko, jel postoji neki program sa snimanje igrica na ps-u i da li se placa. I da li da uzmem ps 3 ili 4 posto i nemam neke pare xD msm kolko me ps3 moze sluzit u buducnosti