RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Sardi Killer - 19. Ožujak, 2016., 18:23Halo ljudi kakva je ovo priča oko PS 4.5 zašto ne kontam,PS4 je premoćan i još nije ni uhvatio pravi zamah a oni bi nešto meni je to glupost ne znam kako mogu unaprijediti PS4 trenutno .Šta mislite imali od ovoga išta ili su samo besmislice :solidus:Po meni potrebe nikakve nema jer PS4 stvarno nestvarno moćan."PS4 je premoćan""PS4 stvarno nestvarno moćan" (koliko god glupo ta rečenica zvuči) Ova teorija PS 4.5 po meni je obična bezvezarija, ne isplati im se to radit financijski, a i onda bi developeri morali posebno optimizirat svoje igre za PS4 i "PS 4.5".Ali ovo što si govorio da je ps4 premoćan nije istina, itekako je slabiji nego što je PS3 bio kad je izašao 2005 (zato je i bio skuplji ps3), a i već sada dosta igara se muči na navedenoj konzoli, BF4 pada framerate kada je neki gusti match npr. witcher 3 štuca tu i tamo, Fallout 4 šteka i dosta igri je limitirano na 900p rezu. Ovaj VR što izlazi zahtjeva posebnu konzolicu (eksterni procesor) jer PS4 nije dovoljno jak. Polako dolazi i 4k gaming, a PS4 jedva drži 30 fps u 1080p rezi u nekim igrama, kako je onda premoćan? http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Frameratesbtw. sam imam PS4 zbog ekskluziva.
Halo ljudi kakva je ovo priča oko PS 4.5 zašto ne kontam,PS4 je premoćan i još nije ni uhvatio pravi zamah a oni bi nešto meni je to glupost ne znam kako mogu unaprijediti PS4 trenutno .Šta mislite imali od ovoga išta ili su samo besmislice :solidus:Po meni potrebe nikakve nema jer PS4 stvarno nestvarno moćan.
Ma koji 4K gaming na PS4 jesu oni probili, mislim kome to uopce treba trenutno? Takav PS4 bi kostao ohohoh i opet bi bio slab da sve ljepo ide u 4k.Mislim to su po meni ciste nebuloze.
Ali problem je u tome sto ne uzimam sada već za neka 2 mjeseca kad nađem finog kupca za svoju trojku.
Onda za dva mjeseca ili kupi novo ili otvori Njuškalo i kupi rabljeno, a nemoj nas zamarati ovdje!