Op op, krenulo je \

/
@buby
Pa Knacku su dali još i solidnu ocjenu u odnosu na neke druge, mislim na Polygon jel. Pogledaj njihovu recenziju PS4 konzole inače - potrudili se oko dizajna te stranice za recenziju. Al stvarno potrudili.
Inače, Knack mi je oduvijek izgledao meh kao igra... relativno dobro kao tech demo doduše. Relativno.
Shadowfall je malo razočarao, očekivao sam veći prosjek od 71 na Metacriticu. Ono što sam vidio na Gamescomu je izgledalo jako zabavno, ali naravno - jedno je kad vidiš jedan dio jednog zabavnog i impresivnog levela pripremljenog za neki sajam, a drugo kada odigraš cijelu igru i vidiš kako su neke stvari poput dijaloga i priče ridikulni. A i multiplayer izgleda kao nešto što ću igrat još 5-10 sati nakon kampanje...
Ali možda i taj prosjek na Metacriticu skoči malo gore nakon još par recenzija... ili možda ode još više dolje. Ko će ga znat.
Sinulo mi provjeriti Metacritic za ZombiU, iako nije baš pucačina, ali je nekako najbolja usporedba launch ekskluzive sa Shadowfallom - Ima 77 na Metacriticu, s većinom ocjena u "zelenom". Iznenadio se malo, mislio sam da je to i niže iskreno. Ne zato jer ja mislim da igra zaslužuje manje (dapače, u rangu 80-90 je po meni - strašno iskustvo, doslovno), nego zato jer se sjećam da je na launchu dobila neke dosta niske/prosječne ocjene - mješane recenzije jel.