Morat cu se zaletit do banke -The Jak and Daxter Trilogy, The Ratchet & Clank Trilogy i The Sly Trilogy. 
Nemoj se zeznut sa
J&D!! Procitaj recenzije, dosta los port, nizak fps, niska rezolucija...
Ja sam uzeo: Wipeout 2048- savrsen je, od muzike do grafike i fenomenalnog osjecaja brzine, bas bi volio da ga remasteriraju za PS4, ali posto su ubili Psy...ovaj SCEE Liverpool, mislim da nema sanse

Ovo je prvi Wipeout koji mogu donekle igrat i ne biti zadnji, wipeout 3 mi je ostao u gadnom sjecanju sto se tice tezine...
Resistance burning sky- volim FPSove, svidio mi se demo, pa reko da odigram
R&C trilogy- imao neki falsi przeni DVD kad sam ovo igrao na PS2, pa nikad nisam zavrsio jer bi mi se zacrnio ekran na odredjenom dijelu, jako dobar port!
Jos cu uzet Sly trilogiju i Tearaway i vrlo vjerovatno Wipeout HD fury za PS3 premda nemam ps3 jer sa tim se dobiva kompletan DLC za wipeout 2048 (mislim da je to jos 36 staza i 12 vozila plus jos neke kerefeke). Cijena dlc-a je 100kn, a ovo na popustu 48kn.
Sly trilogiju je konvertirala mislim ista ekipa kao i r&c, tako da je i to dobar port (osim losih animacija/filmica, ali za njih me boli briga, glavno da je igra kako treba).
I daj uzmi Tearaway, ono malo demo-a sto sam igrao, igra je fenomentasticna, kao da ju je radio Nintendo