RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Jako loše... Čak mi je i drago što mi ističe pretplata sredinom decembra.
Citat: 14maxx - 30. Studeni, 2016., 22:21Jako loše... Čak mi je i drago što mi ističe pretplata sredinom decembra. Zato nikad ni ne kupujem pretplatu na duže. Ako valja mjesec, dam 51 kn i pokupim igre.
Ljudi, molim za brzi odgovor, dakle zanima me na koji store da se prijavim, imam ps4, iskljucivo preko bonova namjeravam kupovati u storeu, dakle znam da US otpada Ali me zanima dali tu mogu kupovati bonove za UK store i dali mi se to uopće isplati?
Citat: sebac - 01. Prosinac, 2016., 11:16Ljudi, molim za brzi odgovor, dakle zanima me na koji store da se prijavim, imam ps4, iskljucivo preko bonova namjeravam kupovati u storeu, dakle znam da US otpada Ali me zanima dali tu mogu kupovati bonove za UK store i dali mi se to uopće isplati? Ak ces prek bonova onda mozes prijavit na US store. Narucis americki bon sa amazona ili ebaya i onda samo ukucas na racun.
Citat: sale9667 - 01. Prosinac, 2016., 11:56Citat: sebac - 01. Prosinac, 2016., 11:16Ljudi, molim za brzi odgovor, dakle zanima me na koji store da se prijavim, imam ps4, iskljucivo preko bonova namjeravam kupovati u storeu, dakle znam da US otpada Ali me zanima dali tu mogu kupovati bonove za UK store i dali mi se to uopće isplati? Ak ces prek bonova onda mozes prijavit na US store. Narucis americki bon sa amazona ili ebaya i onda samo ukucas na racun. Ma nemam PayPal ni karticu
Citat: dinodinix - 01. Prosinac, 2016., 10:08Citat: 14maxx - 30. Studeni, 2016., 22:21Jako loše... Čak mi je i drago što mi ističe pretplata sredinom decembra. Zato nikad ni ne kupujem pretplatu na duže. Ako valja mjesec, dam 51 kn i pokupim igre. Da, samo sto onda poslije ne mozes igrati kad ti istekne.
Ljudi, kad misle objaviti na store-u igre za 12. mjesec za PS+?
Citat: sale9667 - 01. Prosinac, 2016., 15:32Ljudi, kad misle objaviti na store-u igre za 12. mjesec za PS+?MIsliš kad će igre biti dostupne za download? Svaki prvi utorak u mjesecu, odnosno u ovom slučaju 06.12.
http://youtu.be/57XveL7qP2k