Pozdrav,
novi sam na forumu. Nisam čitao što ste pisali o PSP-u, ali ću podjeliti svoja iskustva. Kupio sam ga za Božić, među prvim GIGA PACK-ovima koji su došli. Kako je to bila verzija 2.01 nisam mogao igrati piratske igre. I tako sam kupio čak 7 orginal igara. GTA:LCS, Ridgje Racer, MedEvil, WipeOut, Ape Academy, Pursuit Force, Fired Up, WRC i Lumines. Od toga bi preporučio toplo Lumnines, GTA i Ridge Racer. Igre koje nikad ne dosade. Vrijede tu lovu.
A onda je nastupila depresija, jer sam skužio da sam na moj PSP bacio ukupno 6000 kn. Ali s izlaskom mogučnosti skidanja firmwarea sa 2.60 na 1.50 vratila mi se želja za PSP-om. Sad sam skinuo 13 GB igara za PSP. Igram se ko malo dijete (pao sam 3 godinu na faksu po 2 put).

Ovako, moja preporuka. Kupi novi PSP GIGA PACK ili polovan iz oglasnika (mora imati garanciju) i PAZI da ima 2.60 ili 2.71 verziju softwarea. NE KUPUJ IGRE (to je jako glupo). Javi mi se, pa ću ti posuditi GTA:LCS (jer ti treba ta igra da skineš na 1.50 verziju) i donesi mi 3 prazna DVD-a da ti dam ovih 13 GB igara.
U toj opciji PSP je najbolja prenosiva konzola. Za 2000 kn dobiješ igrica da boli glava i nemaš više dodatnih investicija.
Sad igram Tekken: Dark Resurrection, boli glava koliko je dobra igra.
http://www.gamespot.com/psp/action/tekken/index.html?q=tekken