Pokusavam Dead Nation, ali je igra u totalnom kokosu!
Odigram prvi nivo, dodje do djela di objavljuje bodove online, stoji....stoji....stoji...OK, dosadi mi.
Stisnem Cancel, kad mi igra napise da gubim multiplier za bodove, L U D, ok nema veze, krene ucitavanje drugog nivoa, kad me samo izbaci u PS meni i veli dali zelim poslat error report, saljem ga...
Ulazim ponovno u igru, prelazim drugi nivo, desava se potpuno ista stvar, saljem report ponovno, gasim usrani plejstejsn, sjedam za komp, pisem ovo upravo.
Idem ca igrat MGS 3 HD na Viti posto sam jucer zgotovio drugi dio, javite kad paciraju ovo sranje, jer mi se igra jako svidja i zelim ubijat zombije ali bez stalnih errora i govana 
Čudno, meni radi OK - jučer malo probao. Prva dva levela bez problema... ili su to bila prva dva checkpointa? :/ Svejedno, nikakvih problema nije bilo.
Inače, odmah uz igru mi se skinuo i neki 70MB (ili tako nešto update)... a stavio sam ju skidat prekjučer.
Od onog dana nisam ni probao, ajd bas cu probat sad (ionako sam danas zgotovio i MGS3 na Viti), ako si presao level imas filmic, a i trazi upload bodova na net i slicno, taj patch 1.01 je i meni odmah skinul zajedno sa igrom.
EDIT: sad se sjetio da je PSN down danas, tako da nista od mog probavanja, sutra onda

Inace mrzim tu semu di mi je SP ovisan o internetu, pa to je na kraju ista fora kao Diablo 3, Sim City...
EDIT2:
Evo probao igrat igru bez interneta i tada cak radi, na kraju nivoa kad pokusa uploadat skor na net, samo prekines i sibas dalje.
Onda jutros probao opet odigrat, spojen na net...naravno ne radi, tj radi ali izbacuje uz error nakon svakog zavrsenog nivoa, zasada ih presao 4 i stvarno moram priznat da je igra odlicna, obozavam ove pucacine odozgora jos od doba Chaos Engine-a i Alien Breed-a, steta zbog problema sa serverima....