Nije mi sjeo COD AW, pa proslijedio bratu, pa si nabavio Tomb Raider i The Order 1886, i obje došao do pola, izgubio interes,pa se nakon pola godine vratio igranju Killzone Shadow Falla...i guštam..ali imam feeling da igra uvijek ista ekipa, već svima i imena znam, šteta jer mislim da je multiplayer dosta podcijenjen. Već kad smo kod Killzona jel ikad bila recenzija istog. 
Izgleda da nijedna igra nije za tebe :)
A bas, Meni su sve 4 nabrojane dobre, tj TR i KZ su mi odlicni!
COD singleplayer mi je bio ok, nisam igrao miljun godina COD pa nisam imao nikakvih očekivanja, ali multiplayer me nije oduševio jer sam zapeo na Battlefield 4, pa mi promjena nije sjela. Tomb Raider me razočarala u težini, odnosno prije me je uvijek privlačilo rješavanje zagonetki, dok ih ovdje nema puno i brutalno su jednostavne, nekako mi je sve na napucavanju. Samo osobno mišljenje. The Order sam stao u trenutku kad se mora provaliti u zgradu East india company ili kako već ide ime. Frustrira me to šuljanje, prošuljam se kraj jednog, ubijem, vidim drugog i taman kad ga hoću ubiti on vidi mene i cutscene pokazuje mene kako ga gledam i dižem ruku u zrak i čekam da me ubije, umjesto da ga smaknem prije nego kaže a. Pa sam onda ugasio igru, i nisam nastavio već 2 tjedna. Drek, što da kažem. Ali zato volim Killzone, pogotovo multiplayer, sad sam rank Major I i krećem laganini prema generalu, samo mi je problem vrijeme jer tek svaka 2 dana odigram na miru 2 sata, spor tempo ali nikud se ne žurim.
Razmišljam da nabavim Driveclub, ali opet sad izlazi Project Cars, a opet cijena.
Što ima još pametno za odigrati, a da je na nekoj akciji?