RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Ukupno Glasova: 150
Citat: AS1511 - 15. Listopad, 2018., 12:32Pao Assasin’s Creed Odyseyy upravo - 71h igranja. Nakon Ghost Recon Wildlands, Origins, Far cry 5 i Odyseyy platine, mislim da mi je dosta Ubisoftovog engina neko vrijeme. 🤷🏻♂️Pitanje za Ghost Recon:Na koju si foru navukao 7 neprijatelja na c4 i na minu?
Pao Assasin’s Creed Odyseyy upravo - 71h igranja. Nakon Ghost Recon Wildlands, Origins, Far cry 5 i Odyseyy platine, mislim da mi je dosta Ubisoftovog engina neko vrijeme. 🤷🏻♂️
Napokon platiniran Witcher 3! I to sam ga sačuvao za jubilarnu stotku
Kako si ga platinirao ako dolaze novi DLC-ovi s novim achievementima?
Citat: Bert_Raccoon - 18. Veljača, 2019., 16:26Kako si ga platinirao ako dolaze novi DLC-ovi s novim achievementima? Base igra uvijek ima svoju platinu. DLCovi se tu ne računaju...
Da se pohvalim: Pale su druga i treća platina na mom PS4.Life is strange (pretty easy platina) može se reć da sam igru prešao samo zbog platine jer sam ju vec dvaputa rješio na Steamu.NFS (2015) - Nije toliko zajebana platina. Ponosan sam si na score u Mental Block trofeju. s Kenovim autom unutar vremena nabit preko pola milje, ja nabio i više :)Sad hvatam Spidermana, s obzirom da 10% igrača ima platinu vjerujem da nije teška.