RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Ukupno Glasova: 150
Citat: malimicek - 28. Lipanj, 2019., 12:15Da se pohvalim: Pale su druga i treća platina na mom PS4.Life is strange (pretty easy platina) može se reć da sam igru prešao samo zbog platine jer sam ju vec dvaputa rješio na Steamu.NFS (2015) - Nije toliko zajebana platina. Ponosan sam si na score u Mental Block trofeju. s Kenovim autom unutar vremena nabit preko pola milje, ja nabio i više :)Sad hvatam Spidermana, s obzirom da 10% igrača ima platinu vjerujem da nije teška.Platina Spidermana ti je uber easy, ne trebaš ni razmišljat, kako igraš tako ju i skupiš ahhaha
Da se pohvalim: Pale su druga i treća platina na mom PS4.Life is strange (pretty easy platina) može se reć da sam igru prešao samo zbog platine jer sam ju vec dvaputa rješio na Steamu.NFS (2015) - Nije toliko zajebana platina. Ponosan sam si na score u Mental Block trofeju. s Kenovim autom unutar vremena nabit preko pola milje, ja nabio i više :)Sad hvatam Spidermana, s obzirom da 10% igrača ima platinu vjerujem da nije teška.
Evo da se pohvalimo, puno truda i vremena sam ulozio u Witcher 3, I napokon nakon treceg prelaska pala je platina, to mi je 10. Platina i ujedino najdraza platina, idemo dalje, blizi se kraj ps4 pa mi je sada zanimljivo platinirati igre, svaka cast i ostatku ekipa na platiniranju igara, samo tako nastavite.
Okinuo sam Sekira za 175 platinum! Nasekirao me.....