Dakle doslo mi je da zaplacem jer se nemam kome obratiti! Smrdo sam si izgleda apsolutno komp jer tvar je u tome sto su mi igre stekale, a kompjuter sam kupio prije 2 godine, mislio sam da je stvar sto nije sve updateano na zadnju verziju, skuzio sam da je amd drive na staroj verziji, pa sam ga stavio na noviju, kad se zavrsio update ponudio mi je da instaliram neki ReLive reko sto da ne, mada nisam imo pojma sto je to, i na pol puta pokaze neku gresku i ponudi restart i close button, ja stisnem restart jer sam mislio da ce restartovat instalaciju, no on meni restarta komp! Kad sam ga upalio nazad jad tuga i nevolja!! Nemam internet konekcije, ne prepoznaje nijednu, nema zvuka, sto da radim, bojim se da sam si s***o cijeli komp, i brinem se hocu li ga vise ikad ispravno pokrenuti, ovo je nevjerojatno, instaliras nesto sto mislis da je dobro, na kraju se ispostavi da ti unisti kompjuter, strasno, molim vas, pomozite mi, imam fajlova sa posla, to mi je jedini kompjuter, jedino sto imam jos je mob i tablet s kojega sad pisem, ali sav moj posao se svodi na taj kompjuter i internet, molim vas ako je neko stvarno iskusan da mi pomogne sto prije korak po korak sto da ucinim???