HCL.HR

Problem

• 30 Odgovora
  • 7103 Hitova
*

pilip

• 1590
Problem
« : 20. Siječanj, 2011., 23:04 »
Uglavnom, ima sam AVG Free antivirus. Na faksu smo dobili besplatni McAfee licence i instalirao normalno. Instalacija sve ok isla, ali nakon obavezne reinstalacije komp se reboota normalno, Windowsi se dignu ali dok hocu napravit neku aktivnost (npr. otvorit My Computer) sve zabrejka i kursor se loada neprestano i nemogu nista radit.
Kolko sam upucen, dva Antivirusa mogu biti odjednom aktivni il nes? :( Ako ne, koje je rjesenje.

*

blaster32

• Gost
Odg: Problem
« Odgovori #1 : 20. Siječanj, 2011., 23:28 »
http://www.ursoftware.com/

probaj s tim obrisati

*

pilip

• 1590
« Odgovori #2 : 20. Siječanj, 2011., 23:39 »
Da, je ipak je do dva Antivirusa. Pobrisao McAfee i sad je ok.
Neznam zasto, pa ako neko zna objasnit, I'm all ears. :wildboy:

+1 na rep Yoora

« Odgovori #3 : 21. Siječanj, 2011., 10:53 »
Nikada nemoj imati dva antivirusa na racunaru, jer jedan drugom smjetaju, otezavaju rad na racunaru i postizes efekat kao da nijednog nemas. :D

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #4 : 21. Siječanj, 2011., 10:56 »
ne mislim ti vrijeđat inteligenciju ali do odgovora na to pitanje logički mogu doć i djeca iz osnovne. 1-4 razreda.  :wildboy:

edit: eto približnog primjera gore

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #5 : 21. Siječanj, 2011., 13:49 »
 :tired:

Da jer hej. Možeš imati 4 web browsera istovremeno pod punim pogonom pa se ništa ne dešava. Logika - ubitačna. Kad već smatraš neznanje takvog nečeg statusom vrijednog vrijeđanja, onda objasni svima zašto je to loše. Koji portovi se kolju i šta se tu dešava.

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #6 : 21. Siječanj, 2011., 14:03 »

da, ubitačna je logika jer svi znamo čemu služe preglednici a čemu antivirusi koji se integriraju u OS i izvode u realnom vremenu kako bi pružali konstantnu zaštitu. mislim, jebote, pri instalaciji svakog antivirusnog programa piše zašto nije preporučljivo takvo što.

« Odgovori #7 : 21. Siječanj, 2011., 14:09 »
Da, wyzard, INTUITIVNO JE LOGIČNO da ne smiješ instalirati dva antivirusna programa odjednom.  :hihi:

*

noda

• 2547
« Odgovori #8 : 21. Siječanj, 2011., 14:20 »
Ne znam, meni je logično.  :wildboy:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #9 : 21. Siječanj, 2011., 14:35 »
Meni nije, mislim, zašto ih nebi imao pecto, da se pokrivaju. Kaj ne skenira jedan, bude drugi.:hiha:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #10 : 21. Siječanj, 2011., 14:51 »

da, ubitačna je logika jer svi znamo čemu služe preglednici a čemu antivirusi koji se integriraju u OS i izvode u realnom vremenu kako bi pružali konstantnu zaštitu. mislim, jebote, pri instalaciji svakog antivirusnog programa piše zašto nije preporučljivo takvo što.

Di je objašnjenje? Nisi napisao :wildboy:

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #11 : 21. Siječanj, 2011., 15:04 »
jesam. no što ti ja mogu kad ti nije logično - ako ne razumiješ tako jednostavnu rečenicu, što mi onda vrijedi ići u detalje.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #12 : 21. Siječanj, 2011., 15:09 »
oprosti što svojom neinteligencijom vrijeđam čovječanstvo

integriranje u OS i izvođenje u realnom vremenu kako bi pružali konstantnu zaštitu kažeš?  :hihi: Neće ići. Vjerojatno si čuo od babe hude da to nije dobro (kao i ja) pa eto, to je tako

Nisi objasnio. Ni nemoj, mogu i sam googlat

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #13 : 21. Siječanj, 2011., 15:50 »
Ok, imaš 2 antivirusa i jedan od njih je aktivan, a drugim ideš skenirat disk.
Aktivni av mora odobriti svako pristupanje bilo kojoj datoteci na kompu od strane drugih softwarea - a taj drugi software je av kojim skeniraš jel. Znači ovim av-om kojim skeniraš nećeš pronaći niti jedan virus nego ćeš samo aktivirat trigger za analizu fajla od strane aktivnog av-a koji će potom izbrisati fajl ako je virus prije nego što ga ovaj kojim skeniraš i označi kao virusom.

Sranje je što nekad av-ovi znaju sami sebe skenirati u beskočanost ako su oba aktivna lol. Moguće je imat 2 av-a u isto vrijeme doduše, ja imao Kaspera i Aviru dugo vremena (+ malwarebytes)

Divim se sam sebi kako sam ovo mindfuckerski objasnio. (H)

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #14 : 21. Siječanj, 2011., 16:01 »
 :approve

+ što sam još pročitao da se znaju zablesirati jer jedan nađe virusne definicije u drugome pa bude apeshit!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9